לגבי פרש´ס אילוז´נס

BaBa LiVe

New member
לגבי פרש´ס אילוז´נס

יש אולי עוד מישהו שחושב שהקליפ הלייב שלו..ובכלל השיר הזה בלייב הרבה הרבה יותר יפה מהגירסת סטודיו??

לא...

הקליפ לייב שלו לא יותר יפה!~! הקליפ הרישמי פשוט מקסים ואלאניס נראת שם פשוט מדהים! אני מסכים איתך בקשר לגרסת סטודיו! אני בכלל חושב שאלאניס נשמעת יותר טוב בהופעות מאשר באולפן אבל עזבו זה רק אני cu

Rוית

New member
מכירים את הגירסה השניה של הקליפ?

שאלאניס נראת שם ככה
מי שמכיר-מה יותר יפה לדעתכם הגירסה הנוכחית או זאת שמשום מה (מישהו יודע למה?) לא שודרה?

אממממממ אני מעדיף

את הקליפ הרישמי למרות שהקליפ הזה באמת מיוחד וממש יפה

BaBa LiVe

New member
אני שמח שמישהו מסכים איתי

שחלק מהשירים...הרבה יותר טובים בלייב מאשר הסטודיו.. כמו: ווד נאט קאם, פרש´ס אילוז´נס, איירוניק... אבל יש כאלה שלא הולכים בהופעה חיה..אני בייחוד מתכוון להנדס קלין

avivs

New member
איזה גירסה שניה?

בחיים לא שמעתי על עוד גירסה לקליפ...

יש שלוש גרסאות לקליפ

1. גרסת הלייב-קטעים מהופעות 2. הגרסה הרשימת- שהמסך חצוי 3. הגרסה של מארביק! (חברת התקליטים של אלאניס) יש לי את הגרסה הזאת אז אם בא לך תגיד לי את האי סי קקה שלך ואני אשלח לך והנה עוד תמונה מאותו קליפ

Mr Freeze

New member
אני בכלל לא אוהב את גרסת הסטודיו

למעשה, אני לא מסוגל לשמוע אותה. האפקטים משגעים אותי. חבל, בלייב הוא שיר נהדר. גרסת הסטודיו המלוטשת-מדי שלו ממש לא לעניין.

j u n k

New member
האמת היא

שבלייב אלאניס נשמעת הרבה יותר טוב לדעתי בגלל ששם אני מרגישה אותה, ובגירסאות סטודיו של אנדר ראג סוופט היא נשמעת כמו עוד זמרת ממוצעת...כן זאת דעתי עם כל אהבתי אליה. בלייב אני שומעת את הקסם של אלאניס העיבודים הרבה יותר נראים לי ואין את האפקטים המחורבנים שמשגעים לי את המח. בקשר לשאלה שלך רוית, הגירסה לקליפ פרשס שמאבריק הוציאה היא גירסה שאפשר להשיג אך ורק באינטרנט לצורך פירסום. ואם כמה שזה יפה , זאת לא דמות אלאניס שאני אוהבת.

Rוית

New member
יש בזה משהו.

אבל תלוי איפה הלייב הזה.. אם נמצאים בהופעה שלה.. טוב אין בכלל מה לדבר, זה ברור שזה הדבר הכי טוב שיכול להיות! אם זה משהו שמישהו הקליט באיכות טובה, אז סבבה יש פעמים שזה יהיה יותר טוב מהגירסת מקור, אבל אם זו הקלטה גרועה ושומעים מלא רעשים הלייב לא תמיד יותר עדיף.. ותודה על המידע, לא ידעתי שזה משהו שמאבריק הוציאו לפירסום, אבל אני אישית אהבתי את זה, זו אלאניס שעוד לא ראינו, אנחנו לא רגילים לכאלו קליפים ממנה, זה חידוש מרענן.. אבל גם את הקליפ החצוי אני מאוד אוהבת.

AlanisJunkie

New member
אני חושב...

שאלאניס בכל מצב מדהימה. כמובן שגירסאות הלייב שלה גורמות לי לצמרמורות ולאורגזמות ספונטניות, אבל גם גם ביצועי הסטודיו שלה מרהיבים. ובכלל, מאז שאני בצבא אני לומד שאלאניס היא דבר כל כך מדהים!!! כמעט לכל סיטואציה שם אני מוצא שיר שמעודד אותי, ותאמינו לי שרוב הזמן שם זה דיכאון מוחלט.

למעלה