לגבי פורים

קייט14

New member
לגבי פורים

יש למישהי רעיונות לאיפור לא לתחפושת מסויימת, סתם איפור יפה (אפשר קצת מוגזם) ואם אפשר לצרף תמונה זה היה נהדר. תודה

רעות ממי את חייבת להסביר לי איך עוש

עושים את זהההה זה מהמםםםם יש לך עוד אפשרויות?...

ככה..

על כל העפעף העליון שימי צללית סגולה וטשטשי אותה עם מעט חום ולבן. את הלבן קחי טיפה לכיוון הקצה הפנימי של העין לפי התמונה. אחר כך עם צללית שחורה טשטשי פס מעל העין בין הריסים ותמשכי מעט כלפי מעלה ממש כמו בתמונה. תעשי את אותו הדבר גם מתחת לעין ותמשכי כלפי חוץ מלמטה ומלמעלה. אני ממליצה לך להוריד את התמונה ולהגדיל ככה שיהיה לך יותר קל. אחר כך שימי מסקרה, סומק וגלוס שקוף או מעט אדמדם..

vashla

New member
היי,אני חדשה.לגביי פורים,כנסו

אם את יכולות לשים פה תמונות של איפר פנקיסטי או גותי כבד כזה, ולהסביר לי איך להתאפר ככה,זה יהיה ממש אחלה מצדכן. אבל אתם אמורות להביא בחשבון שזה שפורים בא אני לא אלך ויוציא חשבון של כמה מאות שקלים בסופר פארם בשביל איפור.משהו זול. ולזכור שאני צריכה להתאפר על הבוקר, אז תסבירו לי איך לעשות את זה הכי מהר שאפשר. אתגר?! המוני תודות,אני.

ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אוקי, לגבי איפור פנקיסטי, אז ככה: קודם כל אם את רוצה שימי מייק אפ ופודרה, אחר כך, שימי עם עפרון שחור מסביב לעיניים ולמרוח את זה לצדדים כפי שאת רואה בתמונה. על עצמות הלחיים שימי הרבה הרבה סומק אדום או כתום אדום כזה את יכולה גם לערבב את זה עם צלליות על עצמות הלחיים ממש כמעט על לאף ולמשיך את זה למעלה בסיבובים למעל הגבה כפי שאת רואה בתמונה. במצח יש לה מן פס ירוק כזה, את יכולה לעשות אותו עם אודם ירוק פשוט כזה שקונים בבזאר, ועם מברשת של אודם לצייר את הפס על המצח ולטשטש אותו קצת לצדדים. מתחת לסומק האדום שימי פס כזה עם המברשת של הסומק של צללית לבנה. ואודם אדום או כחול או ירוק או שחור או כל צבע פנקיסטי אחר שתירצי.. ואני ממליצה לך לפני שאת מתאפרת לשים על כל הפנים מייק אפ לבן, אם אין לך משהו כזה או שקשה לך להשיג בזול אז לא צריך לא חייב. וכדיי להשלים את המראה הפנקיסטי את יכולה על השפה התחתונה לשים עגיל חישוק ובדרך כלל זה נראה עגיל אמיתי. אני עשיתי את זה שנה שעברה והמורה שלי נבהלה היא חשבה שבאמת עשיתי עגיל.. בהצלחה מתוקה

למעלה