לגבי עניין הבלמים

leppard

New member
לגבי עניין הבלמים

דבר ראשון, לא יודע למה מתעקשים כל כך על חאבייר פאאס, כאשר אפשר לתת לאבי סופר ו/או רמי דואני לשחק בהרכב הראשון, גם גרשון החל ממש לשחק בבוגרים בגיל 19, אם אני זוכר נכון באותה עונה שדרור קשטן הציל את הקבוצה מירידה ומאז כמעט ולא יצא מההרכב, אלא אם היה מורחק או פצוע, לכן לדעתי אם לא מצליחים לסגור עם פאאס, צריך לחשוב על אולי לתת מקום לאחד משני הבלמים הללו לשחק בהרכב, ולצבור ביטחון, ובמידה ולא, אולי להחזיר את זאב חיימוביץ' מהפועל פתח תקווה, במידה והכרטיס שלו עדיין שייך להפועל. נ.ב רק לי נראה, אבל שהפועל מחפשים תחליף גם לאבוקסיס וגם לבדיר באותו זמן, כי עד כמה שאני הבנתי גם דה-ברונו וגם סן-מרטין במידה ויגיע הם קשרים אחוריים וכך גם אבוקסיס ובדיר

ReDEAD

New member
תשמע..

כנראה שלא חושבים שהבלמים הצעירים האלה מספיק טובים ומה שבטוח אתה לא יכול לפתוח עונה ולהסתמך עליהם בלי שהם ראו דקה בליגת העל.. בקשר לבאדיר ואבוקסיס הם דיי זקנים..

leppard

New member
לגבי אבי סופר

הוא שיחק משחק מלא בהפסד לפני שנתיים להפועל פתח תקווה 1-0, מגול של יבוריאן, במשחקו הבית הראשון של גילי לנדאו בהפועל, ואחר כך בעונה שעברה הושאל להפועל רעננה, אם אני זוכר נכון. לגבי דואני, הוא אכן בלי דקות משחק בליגת העל, אבל רק כך שחקנים מקבלים ניסיון ובטחון עצמי, אם משלבים אותם בהרכב הראשון, הדילמה היא האם לשלב את אחד מהם לא משנה את מי, ישר בהרכב הפותח, או לתת לאחד מהם מספר דקות אשר יגדלו ממשחק למשחק, בהתאם למתרחש במגרש

אני דווקא נוטה להסכים איתך

למעלה