תודה רבה, אפילו לא ידעתי. יש לעומת זאת חנות חדשה יחסית ומעניינת בשם "ממלכה ללא גלוטן". מישהו מכיר, שמע וכדומה?הרשת לא קיימת כבר שנים..
כן, גוגל מכיר. חיפשתי ומצאתי, תיהנה:תודה רבה, אפילו לא ידעתי. יש לעומת זאת חנות חדשה יחסית ומעניינת בשם "ממלכה ללא גלוטן". מישהו מכיר, שמע וכדומה?
אכפת ועוד איך. חנויות זולות בתל אביב מוכרות לך? יש לי הרגשה שבטבע קסטל התעייפו וגם בנוסף לעליית המחירים אין מגוון כמו שהיה בעבר. את ניצת הדובדבן ניסיתי פעמיים ולא הסתדרתי בכלל.מהמעט שהצצתי, לא זול. יש כיום מחלקות בלי גלוטן בכל מרכול, ואם אתה רוצה מבחר ולא אכפת לך מהמחיר, יש הרבה חנויות ייעודיות וגם מבחר לא קטן ברשת ניצת הדובדבן.
אני לא גרה בת"א ולא קונה בה.אכפת ועוד איך. חנויות זולות בתל אביב מוכרות לך? יש לי הרגשה שבטבע קסטל התעייפו וגם בנוסף לעליית המחירים אין מגוון כמו שהיה בעבר. את ניצת הדובדבן ניסיתי פעמיים ולא הסתדרתי בכלל.
תודה רבה, אבדוק את שף ללא גלוטן. את ג"ש אני מכיר. רמת הרגישות שלי נמוכה ביותר.לא יודעת מה בדיוק אתה מחפש כי "ללא גלוטן" זה בעצם מאפים, קמחים ופסטה. בכל יתר המוצרים (נקניקים וכו') צריך לבדוק מרכיבים על גבי האריזה.
אז בשופרסל אפשר למצוא מוצרים נ"ג במחלקת "גרין". באושר עד יש לחמניות, קמחים ולפעמים עוד דברים.
מוצרים יבשים שניתן ללעשות משלוח כדאי לבדוק ב"אשבל" חנות המפעל שיש להם מבחר והמחירים זולים מבחנויות.
אפשר לבדוק ב "ד.ג.ש." (דוכן גן שמואל) חנות של גן שמואל שעושים משלוחים ויש להם מבחר.
מאפים טריים ומשובחים (מזמן לא יצא לי לדגום אותם) אבל לא בטוחה שהם מאד זולים וגם צריך להגיע לקנות בפתח תקווה אצל "שף ללא גלוטן" יניב צמח
1. יש דבר כזה. רמה גבוהה של רגישות אומרת שכל פעם שבטעות אכלתי משהו עם גלוטן אני הולך לאשפוז. זה לא המקרה, גם אם רשום שהמוצר "עלול להכיל גלוטן" זה בסדר.שני דברים:
1.לא יודעת מה כוונתך באמירה שרמת הרגישות שלך נמוכה. אם אתה מאובחן עם צליאק - אין דבר כזה רגישות גבוהה או נמוכה. חובה להקפיד.
אם אתה לא צליאקי ורק רגיש לגלוטן האמירה מובנת.
2. אחרי שכתבתי לך נזכרתי בעוד חברה שהיתה קיימת בעבר והלכתי לבדוק אז היא נסגרה אבל על הדרך מצאתי אתר עם המון מוצרים ללא גלוטן ומבחר פסטות שמעולם לא נתקלתי בכזה. שווה שתבדוק ---> yarokplus.co.il
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.