לגבי עבודה

kb2005

New member
לגבי עבודה

אני אוטוטו משתחרר מהצבא.. וברצוני להתחיל לעבוד... חשבתי על עבודה של קלדנות כיוון שאני מקליד דיי מהר ואני יודע הקלדה עיוורת, רציתי לדעת אם יש עבודות שעוסקות רק בהקלדה בלי ניסיון קודם או שעדיף לחפש כיוון אחר... אשמח לשמוע פרטים לגבי עיסוק זה...

גם אני מחפשת עבודה בתחום הקלדנות

והתמלילנות - אני מקצוענית ומהירה מאד. אם יש למישהו הצעות בשבילי - אשמח לשמוע.

קלדנות ותמלילנות

אם את/ה יודע/ת להקליד תוך כדי הקשבה לטקסט (פענוח ותמלול קלטות) יש מספר חברות בתחום של הקלטות דיונים שמעסיקים קלדנים/יות מהמשרדים וגם בעבודה מהבית. פרוטוקול - יש להם משרדים בירושלים ובת"א סטנוגרמה - יש להם משרד בת"א ליד העירייה Etype - יש להם משרד בהרצליה באזה"ת ואפשר למצוא עוד חברות באמצעות דפי זהב. יש חברות השמה שמפנות לעבודת קלדנות בדואר, הקלדת נתונים. יש הקלדת נתונים בחברת "יפעת" שמתעסקת בעיקר בריכוז מכרזים. לא ידוע לי על משרה פנויה כרגע אבל אלה מקומות שתמיד צריכים קלדנים.

elians

New member
קבל טיפ...

לעבודות בשירות לקוחות כגון פלאפון סלקום בזק און ליין קישורית וכו'... יש צורך בעבודה מול מחשב והקלדה מהירה תוך כדי שיחה. תכנס לאתרי הבית של סלקום ופלאפון ותשלח קורות חיים לשם.

kb2005

New member
תודה על התגובות

רציתי לדעת עם עבודות כפי שציינתם דורשים הכשרה או ניסיון, או שאני אוכל להתקבל גם אם לא עבדתי לפני ... האם זה יוכל ליצור לי קשיים להתקבל למקומות כאלה או אצטרך לעבור הכשרה לפני בלי שום קשר אם אני יודע הקלדה עיוורת או לא?

elians

New member
בחברות סלולאריות

יש הכשרה (בתשלום) של שבוע שבועיים...

albina20

New member
מהם התנאים בחברות סלולריות?

אני יודעת שבפלאפון השכר הוא 19 ש"ח לשעה ואחרי חצי שנה השכר הוא 20 ש"ח לשעה! האם בסלקום השכר יותר גבוה? או שאותו דבר?

elians

New member
../images/Emo27.gif

האמת שכתבתי במפורט וזה לא נשלח ולא הצלחתי לשחזר.. בכל אופן השכר בסיס הוא בין 18 ל 22 ש"ח לשעה תלוי בותק לאורך שנה של הנציג שירות.

kb2005

New member
ועוד משהו...

אני יודע להקליד מהר בצורה עיוורת בעברית (לא כ"כ טוב באנגלית), האם זה מצמצם את האפשרויות או שבמקומות שציינתם לא צריך להקליד באנגלית?

למעלה