לגבי סמולוויל

ronaldiniho3

New member
לגבי סמולוויל

אני יודע, זה נחרש פה, וכל 5 דק' מישהו שואל על זה... אבל ככה, ביולי אני נוסע לשבוע בחו"ל, ואני ממש לא רוצה לפספס את עונה 5 של סמולוויל, אפילו אם זה 5 פרקים... מה אני רוצה לדעת? האם יש תאריך מדויק לעלייה של עונה 5 של סמולוויל לAXN? מתן

slayer510

New member
זה לא בטוח, אבל

לפי החישובים שלי העונה ה-5 תתחיל ב-15 ליולי, אבל אני לא בטוח!! תעשה אתה את החשבון, אם אתה רוצה!! אני, בכל אופן, בדקתי בדיוק מתי יסתיימו עונות 3-4 וזה מה שהגעתי אליו!! יכול להיות שזה נכון ויכול להיות גם שלא!!

גללללי

New member
סמולוויל 5 בקיץ

לכל מי ששאל - בשבוע הראשון של יולי נשדר 2 פרקים ברצף של עונה 4 ולכן עונה 5 של סמולוויל תחל ב- 08/07 פרטים בערוץ בקרוב.... בברכה, צוות הערוץ

ronaldiniho3

New member
8/7 תתחיל עונה 5? גדול, אני חוזר לארץ יום

לפני תודה על התשובה

slayer510

New member
לא היה קורה כלום אם היית מפספס פרק אחד

אם היית מפספס היית יכול להוריד את הפרק הזה!! וחוץ מזה, ביום שישי תמיד יש מרתון של 5 פרקים של סמולוויל, כך שלא היית מפספס את זה!! אגב, הפרק ראשון של עונה חמישית פשוט מעולה ואחריו כל העונה מידרדרת!! מקווה שלא ספיילרתי לך או משהו!! ואם כן, אז אני ממש אבל ממש מצטער!!

slayer510

New member
וזה נחמד שאתם משדרים את העונה ה-5 בשידור יומי

אבל אני הייתי הולך על שידור שבועי, כדי למתוח את הצופים!! ועוד משהו, האם אתם מתכוונים לשדר את העונה ה-6 לאחר סיום העונה ה-5?? או שאתם שוב פעם תעשו שידורים חוזרים של כל העונות הראשונות?? אשמח לתשובה בקרוב
תודה!!

הם לא ישדרו את עונה 6 מיד אחר כך

מחר מתחילה העונה השישית ביס, השידור יישך כחצי שנה אז.. להוט זה יגיע בעוד אמ.. שנה וחצי?

b u s t e d

New member
זה לא סותר

זה תלוי בהסכם של יס עם החברה.. טוב, מהכרות עם AXN ועם המזל שלי אני מניחה שאכן, יקח לזה שנה וחצי...

slayer510

New member
ישדרו ישדרו!!!

אחת מצוות הערוץ אמרה פה פעם ש-AXN מתכוונים לשדר את כל העונות של סמולוויל וגם עונות עתידיות!! זה בטח ייקח קצת זמן, אבל העיקר שהם יישדרו.

b u s t e d

New member
ציניות../images/Emo11.gif

אני באמת לא יודעת מתי הם מתכוונים לשדר אותה... נסתרות דרכי ה-AXN
רק ציינתי שאם בהסכם עם יס אין סעיף שלפיו אסור לחברה למכור את העונה לחברות אחרות בארץ, אין שום חוק שאומר שאסור ליס ולהוט לשדר את אותה העונה יחד.

yaniv1000

New member
חחח...אני כבר ראיתי את כל העונה השישית!

הורדתי את כל הפרקים למחשב כבר ראיתי תפרק האחרון של העונה השישית אתם לא יודעים איזה מתח משו אכזרי אני לא יגלה לכם כדי לא להרוס....העונה השישית חזקה ובמיוחד הפרק האחרון!!!

slayer510

New member
כן, באמת.....גם אני ראיתי!!

חחחחחחח.....מה ההתלהבות שלך?? כל העולם הוריד וראה את העונה השישית של סמולוויל ואני בטוח שחלק מהמגיבים כאן גם ראו!! בגלל שהפורום פה הוא פורום של ערוץ AXN, לא אומר שאנשים פה לא ראו את העונה השישית, למרות שאני הייתי מעדיף לצפות בעונה השישית בטלוויזיה מאשר במחשב!! בכל אופן, העונה השישית באמת חזקה!!

snier1991

New member
יש ויש החברות האמריקאיות לא רוצות

להסתכסך הם בחיים לא יימכרו לשתי רשתות מהארץ את אותה תוכנית בגלל זה יס מוכרת לAXN את סמולוויל ולהוט אין דרך אחרת וכן זה יקרה רק בערך בעוד שנה וחצי או משהו כזה

b u s t e d

New member
לא מדובר על סכסוך משום אופן

מדובר על עסקים רגילים- אם יס לא משלמת כדי שלא ישדרו את זה בהוט, אין שום סיבה בעולם שהם לא ירוויחו כסף גם מהוט. בכל מקרה, לא מדובר על פיסת בננה שאתה יכול למכור למישהו אחרי שקנית, מדובר על מכירה של זכויות שידור לזמן מוגבל, ולכן יס בחיים לא תוכל למכור את זה לAXN- זה לא שייך לה. תסתכל על זה כמו על השכרה...

snier1991

New member
העניין הוא שבארץ בגלל משבר וורנר

אסור לחתום על חוזי בלעדיות ולכן בין יס והוט לגופים באמריקה קיים מעין חוזה בלתי כתוב שלא מוכרים לרשת השנייה את השידור וליס ולהוט יש זכויות להשכיר ל"דייר משנה" נניח ליס מותר 10 שידורים של סמולוויל אז מותר להם לתת 2 להוט זה לא רק סמולוויל נניח אבודים וורוניקה מארס בערוץ 10 או מגרש ביתי והאו סי זה ערוץ 10 קונה מיס והוט לעומת זאת בבריטניה אין את החוזה הבלתי כתוב הזה ולכן תמצא סדרות שמשודרות בשתי החברות כמו נשות הכדורגלנים וכדומה

SharoNofit

New member
יאא סופסוף תאריך../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

כמה שהתגעגעתי כבר לסדרה הזאת!!
גלי!!! אבל שיהיה שידור יומי כן....?
ולא לשכוח גם עונה 6 מיד אח"כ.....

למעלה