לגבי ניקון 5400 האם מישהו יודע אם יש אתר באינטרנט המכיל את חוברת ההפעלה בעברית ? תודה.
C cliox New member 19/12/03 #1 לגבי ניקון 5400 האם מישהו יודע אם יש אתר באינטרנט המכיל את חוברת ההפעלה בעברית ? תודה.
C cliox New member 19/12/03 #2 שאלה נוספת.. אני מנסה להשתמש בפוקוס וללא הצלחה האם מישהו יודע איך, ויכול לעזור ? דבר נוסף אני מעוניין לשדרג לזיכרון 128 מגה, מה לערך מחיר של זיכרון compact flash של לקסר או סאןדיסק, ואיזה מהירות כדאי שהזיכון יהיה. תודה.
שאלה נוספת.. אני מנסה להשתמש בפוקוס וללא הצלחה האם מישהו יודע איך, ויכול לעזור ? דבר נוסף אני מעוניין לשדרג לזיכרון 128 מגה, מה לערך מחיר של זיכרון compact flash של לקסר או סאןדיסק, ואיזה מהירות כדאי שהזיכון יהיה. תודה.
L LazyGecko New member 19/12/03 #4 השאלה לא ברורה מה זה להשתמש בפוקוס ? מה הפעולה שאתה עושה ומה התוצאה, אם אתה רוצה תשובה אז תפרט קצת, קשה לאנשים לנחש למה אתה מתכוון.
השאלה לא ברורה מה זה להשתמש בפוקוס ? מה הפעולה שאתה עושה ומה התוצאה, אם אתה רוצה תשובה אז תפרט קצת, קשה לאנשים לנחש למה אתה מתכוון.
C cliox New member 19/12/03 #5 המשך לא הבנתי במדויק מהחוברת איך להשתמש בפוקוס הידני במצלמה. הפוקוס האוטומטי עובד כראוי. רק מעוניין לדעת איך הלשתמש בידני.
המשך לא הבנתי במדויק מהחוברת איך להשתמש בפוקוס הידני במצלמה. הפוקוס האוטומטי עובד כראוי. רק מעוניין לדעת איך הלשתמש בידני.