לגבי משחקים

gilad_no

New member
לגבי משחקים

אתם רוצים ליצור משחק במסגרת הפורום, בבקשה. בתור התחלה, הייתי מציע שנשתמש בתוכנה קיימת (כבר פירסמתי קישור לתוכנה כזאת) ולא נתכנת הכל. כך נוכל להתמקד על תהליך יצירת המשחק ולא על טכנולוגיה עצמה. הייתי מציע לעשות משהו מקורי *יחסית*. FPS יהיה מסובך מידי (ולדעתי גם טחון מכל הכיוונים), כנ"ל גם RPG ואסטרטגיה (אלא אם יהיה רעיון מעניין). אז בתור התחלה, תתחילו לזרוק רעיונות עם סיפור של 2 שורות. לאחר שנבחר רעיון, נתחיל לפתח אותו. שוב, תתחילו מרעיון למשחק (סגנון משחק וכיצד הוא ייתנהג) ולא מסיפור עלילה מקיף. זה יבוא לאחר מכן.

freak2100

New member
אתה מתכוון...

לא המגייבר? את זה נשמור לפרוייקט גדול ואיכותי יותר?
הורדתי את התוכנה שהמלצת עליה, אני אשחק איתה קצת... אבל אולי תתאר קצת מה אפשר לעשות איתה? זה לתלת מימד או לדו מימד? זה לא דורש ידע בתכנות כי התכנות שם קל? או שזה לא דורש ידע בתכנות כי לא צריך? ואם לא צריך - האם אפשר בכל זאת לתכנת שם? טוב, אני אתקין עכשיו ואשחק עם זה... אולי אני אגלה את התשובות בעצמי

freak2100

New member
הסתכלתי על התוכנה הזאת

זה כמו התוכנות של clickteamp רק מסובכת יותר... לא נראה לי שאפשר לעשות בה יותר משאפשר לעשות בהן, ההפך... אתה בטוח שכדאי להשתמש בתוכנה כזאת לפרוייקט? זה בערך כמו שפורום בוני אתרים יחליטו לעשות פרוייקט אבל בfront page.... זאת דעתי, בכל אופן...

gilad_no

New member
גם וגם

למרות שלא הייתי משתמש בה לתלת מימד רציני (זה לא לUNREAL הבא). ניתן לעשות הרבה באמצעות הממשקים (רק עם לחיצות וללא קוד), ואם מתעקשים, גם יש ממשק לסקריפטים שאפשר לבצע דברים יותר מסובכים. לדברים פשוטים (משחק BREAKOUT למשל), לא תצטרך תכנות כלל.

למעלה