לגבי מצא ...

• פותח הנושא s f b
  • פורסם בתאריך

s f b

New member
לגבי מצא ...

אני משתמש בשבבי עץ בשביל הסינלואה האם כדאי לי להשתמש במשהו אחר (דשא סינטטי או משהו אחר)

maorkn

New member
כמה שבביים השבבים הללו?

אני מתכוון מה הגודל שלהם כי יש בעייה, לפעמים אם הם קטנים מידי הנחש יכול לאכול אותם יחד אם הטרף (למרות הנימה האופטימית זה לא דבר טוב...) אבל לשבבים גדולים יש יתרון שההפרשות קלות לניקוי(אתה פשוט לוקח את כול האזור וזורק אותו) לעומת דשא סיננטי שצריך לשטוף את כולו כל פעם זהו לפי דעתי, הבחירה שלך.

naja

New member
מאור, אתה מפספס משהו.

אחת הסיבות שאני ממליץ לא להשתמש בשבבי עץ כמצע, היא בדיוק הסיבה הזו-לקחת את האיזור עם ההפרשות ולסלק אותו, ובכך לחשוב שניקית את הטרריום. אתה בעצם שוכח שהמצע כולו עשוי לצבור חיידקים ושלא את כל ההפרשות ניתן לראות ולאסוף, ולכן נוצר מצב שהמצע אמנם נראה נקי, כי אין עליו הפרשות ,אבל הוא בעצם מזוהם. מי שמשתמש בשבבי עץ צריך לדעת שצריך להחליף אותם מידי פעם ולא רק לנקות את ההפרשות.

maorkn

New member
אתה צודק

קראתי את התגובה שלי שוב ואבאמת זה נראה ממנה כאילו זה מספיק להוציא את האזור "הנגוע" זאת לא הייתה הכוונה התכוונתי שבעוד שלאחר כול הפרשה יש לנקות את כול הדשא הסינטטי בשבבי עץ רק לאחר כמה הפרשות יש להוציא את כולו אך גם בשבבי עץ יש להחילף את כולם פעם בכמה הפרשות ולזה התכוונתי... תודה על התיקון וההבהרה.

למעלה