לגבי מפגש הפורום

moranush86

New member
לגבי מפגש הפורום

גדולי המוחות ישבו וחשבו והגיעו למסקנה ברורה - מפגש הפורום יערך בעזרת ה' בת"א בבית קפה על חוף הים. מועד? עדיין אין...

moranush86

New member
יש תאריך... כנסו

מפגש הפורוםיתקיים ביום רביעי הבא בתאריך 11 באוקטובר שזה יוצא עוד 8 ימים בדיוק. דיברתי עם יוסי, הכל מסודר כמו שקבענו על חוף הים. לגבי השעה: יש אפשרות או בצהריים בסביבות 15:00 או בערב בסביבות 19:00. זה כבר לשיקולינו. אז שכל אחד יכתוב מתי נוח לו יותר וככה נקבע, רק אם אפשר תשובות כמה שיותר מהר... אני אישית מעדיפה בערב, דיברתי עם אוריאן עכשיו ולה לא אכפת מתי.

1מאיוש

New member
../images/Emo27.gif

לי אין בעיה... תאריך בסדר.. שעה גם לא משנה לי... (מורן דיברתי איתך) לגבי אודליה ברגע שאני אתפוס אותה אני ארשום גם לגביה..

חן 16H

New member
אני מעדיפה בשעה 15:00

אני מתרגשת נורא וסופרת את הימים לראות את יוסי ויותר מכל לראות אותכם !!!!

lir2004

New member
יואוווו!!!

איזה מבאס!!! אני נוסע ב10 לאילת... לארבעה ימים... אני לא אוכל לבוא... טוב, אתם בטוח תסתדרו בלעדי! (כולם ככה), אני מקווה שתהנו... ואני בטוח שאתם תהנו עם יוסק'ה (כפרע עליו), תמסרו לו ד"ש ממני... ואני אשתדל להגיע לפגישות הבאות!!!

sarit lang

New member
אני מעדיפה בערב....יהיה יותר מדי חם

בצהריים... השאלה אם אלה שלא גרות בתל אביב יהיה להם מספיק זמן לחזור...

חן 16H

New member
זאת בדיוק הסיבה שאני מעדיפה בצהריים

בערב אני לא יודעת אם יהיה לי מספיק זמן לחזור אני גרה בירושלים. מישהו יודע עד איזה שעה יש רכבת או אוטובוסים לירושלים מתל-אביב?

moranush86

New member
אוטובוסים מת"א לי-ם וחזרה!!!

זאת ממש אבל ממש לא הבעיה יש אוטובוסים הלוך ושוב כל 20 דקות עד חצות. יעל - אין שום סיכוי? ואם תבואי עם מישהו מהמשפחה? או מישהו יותר מבוגר?

כוכבה 27

New member
אני מעדיפה בערב

כי אני עובדת,ומסיימת רק לעבוד בשעה 16:00,אני אנסה לצאת יותר מוקדם.

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifאני לא אוכל להגיע..

אסור לי לצאת מירושלים.. אם זה היה בירושלים הייתי יכולה..=\

ניר86

New member
אני כל כך עייף .......

בסה"כ זה סבבה אני מקווה שיסתדר לי מבחינת העבודה כי לקחתי יותר מידי חופש בזמן האחרון ויש לי גם ניתוח יומיים לפני אני מקווה שהכל יהיה סבבה ....אני מקווה מאוד להגיע ! יהיה בסדר...בקיצור אני כל כך עייף שאין לי כח גם לכתוב ! ביי

adiii1

New member
../images/Emo9.gif

אז ככה: לגבי המקום, הוא סבבה ומעולה ככה לא נהיה בשמש או משהו יותר מדי זמן. לגבי השעה, אני חושבת שעדיף בצהריים מ4 בערך אולי עד 8 ככה, כדי שיהיה זמן לכולם לחזור בזמן והכל. לגבי התאריך, בינתיים הוא סבבה אם יהיו שינויים אני אעדכן אבל בעזרת השם אני אהיה שם. מורן, אני אדבר איתך כבר מחר בנוגע לכמה פרטים שאני צריכה לברר איתך.

limorl2

New member
אמממ

זאת שרית(וששש) אני כותבת מהשם משתמש של אחותי כי תפוז לא נותנים לי לכתוב מהכינוי הרגיל שלי.. אין לי מושג למה
בקשר למפגש, אם הוא יתקיים ביום רביעי אני לא אוכל להגיע.. דווקא ביום הזה אני לא בבית

רגע...

אתם אומרים שבוע הבא ביום רביעי ה-11 באוקטובר בשעה 15:00 או 19:00 בת"א בבית קפה-לא ידוע, על חוף הים. הבנתי נכון
אני עוד לא יודעת באיזה שעה...

אני מעדיפה בשבע אבל גם לא בטוח...

יש לי קורס בצופים מה-7 עד ה-11... אז ככל שזה יהיה יותר מאוחר יהיה יותר סיכוי שאני אוכל לבוא.. ואיך יהיה מפגש בלי מישהו שיבכה?!...

1מאיוש

New member
\= יום רביעי זה בול בשבילי תיהיה

בעיה להזיז מחדש.. לפחות בשבילי כי חיכיתי לתאריך ולפיו קבעתי דברים.. ויום אחרי אני ישר נוסעת לצפון..

למעלה