לנשים דתיות אין דעה משלהן הן עושות מה שאומרים להן, וכמו שמישהו כאן אמר על תפקיד האישה בציבור החרדי "האישה הדתית היא למעשה רחם הנושא את מצוות הבעל. הפכו את האישה לשבויה של אברי הרבייה שלה"
קל וחומר שאותו טימטום מגיע מבורות ומיוהרת הבורות. אחותי אישה דתיה חרדתית והיא ולא מעט מחברותיה יכולות ללמד אותך, אתכם\ן ואותי ביחד עצמאות מהי. סתם עובדה. אבל תניח לעובדה הזו להפריע לך לעולם הסטיגמות השטחי.
מה שמעניין הוא, שזוג חברים שלי שכבר כמה שנים ממתין בתור לאימוץ פה בארץ, שומע שוב ושוב בסודי-סודות, שחלק לא מבוטל מהילדים/פעוטות המחכים לאימוץ, נולדו (גם) לנערות חרדיות. אם כבר שמועות לא מבוססות - אז עד הסוף, לא?!
למה? הרי זו אותה "אמת" שלא מעט חבחרי הפורום התייהרו בה "כל הדתיות עושות מה שהבעלים אומרים\משמשות כרחם ותו לא" וכו'. כמה יפה להשתמש בנאורות מצד אחד (ע"ע "צריך למחוק") ומצד שני בשטחיות סטיגמטית שווה. אומר שוב...אחותי כמו לא רוב חברותיה היא אישה דתיה וחרדתית היכולה ללמד אותך, אותי ואותנו עצמאות מהי.
שלי, וחוץ מהתוכן החילוני שלהן (ואני מצטער אם הוא לא מתלהם או קיצוני כמו שאתה רגיל..) תקרא כמה מהן הוקלדו בשבת קודש
. ב. ממתי תפקידים ניהוליים הם "סמן\סימן" לשיוויון בין מיני? אולם למרות זאת סתם שתדע כי יש לא מעט נשים בתפקידים בכירים בחברה הדתית תראה את המפד"ל לדוגמא בפוליטיקה או מוסדות חסד וצדקה רבים המנוהלים ע"י נשים בחברה החרדית וכו'. ג. מעניין להיכן החברה החילונית שלנו הייתה מגיעה אילולא חוקק חוק שיוויון הזדמנויות בעבודה שכל מטרתו הייתה להכריח חוקית את המעבידים לקבל נשים. סתם מחשבה.
הרטוריקה שלך לא רק שלא מציאותית אלא קצת פשיסטית...לא מתאים לך. אין כזו נורמה בדת ולא אצל הדתיות אני מזמין אותך לגעת בלא מעט דתיות מבלי שהן תאנסונה אותך (סורי על נסיגת הפנטזיה)
שאני איתגרתי אותך להוכיח את טענותייך שלא הוכחו פרקטית וציונים שהענקתי לך מוכחים (ויש לי הרגשה שגם ימשיכו להיות מוכחים...) בהודעות הלא ענייניות שלך. דוגמאות- מההודעה הראשונה שלי בנושא זה ביקשתי ממך לתת דוגמאות ל"רחם אנושי" "נושאת מצוות הבעל" ושאר הציונים אותם חילקת ביד רחבה לנשים הדתיות. כמו"כ איתגרתי אותך לתת דוגמאות קונקרטיות ל"אפליה הדתית בין נשים לגברים" ושאר ציונים אותם חילקת ביד רחבה לדת. מיותר לומר שלא קיבלתי אף הוכחה שהפריכה את זה , לא? תקראי לבד את תשובותייך ה"מופלאות" וה"ענייניות".
זה יוכל לומר לך כל ילד בכיתה ב' עם מינימום רמה של הבנת הנקרא. וזה שלא איתגרתי, זה ברור...מספיק לקרוא את ההודעות שלך
הכוונה היתה איתגרתי בנוגע לענייניות ולא אינטלגנטית\אינטלקטואלית חלילה.... אני מאמין שבתחומים הללו את הרבה מעלי. אחרת איך אפשר להסביר התחמקויות כה רבות ונשנות?
ולתומי חשבתי כי את מתחמקת בגלל שאין ולא היו לך תשובות ענייניות לשאלות הקונקרטיות אותן חזרתי והצגתי במשך כל חילופי הההודעות
ולהזכירך באמת...למי שלא היה מה לומר זו את. לא הגבת בצורה עניינית לאף אחת מההודעות שלי בחרת להתעלם ולמנטר מכל השאלות והנושאים שהועלון לדיון. מזל טוב שהעלו אותך לג' מסתבר כי היה משתלם לשחד את מע' החינוך במשך 16 שנים