לגבי מכבי ת``א...

לגבי מכבי ת``א...

זה רק אני או שמכבי הפכה להיות קבוצה של איש אחד ?? בעבר זה היה קטש.. היום זה פארקר... פארקר עושה המשחק שלנו והוא גם מסיבה כלשהי משחק על דגם רכז והעלים את אריאל מקדונלד... מה דעתכם ?

זה דיי נכון

מכבי אף פעם לא היתה קבוצה של איש אחד,מכבי היא הקבוצה של המדינה כולה:) באמת זה נראה כאילו פארקר העלים את מקדונלד,אומרים שמקדונלד לא מצליח לשחזר את היכולת מהשנה שעברה בגלל שעון ה-24 שניות,זו לא הסיבה העיקרית. ואם כבר לגבי מכבי תל אביב,אז ראינו שגם המנהיג החדש,בדיוק כמו האחרונים קטש ומקדונלד סחף איתו אתמול את כל הקבוצה ליום גרוע והפסד נוסף.

ממש לא נכון

אני לא מצטרף לחגיגת הירידות על מקדונלד, שכל-כך אופנתית העונה. אריאל שחקן גדול, ונכון שהעונה הזו פחות טובה מקודמתה, אבל הלוואי עלינו רכז ברמתו, גם זו שהוא מציג העונה, גם לעשרים העונות הבאות. באשר לפארקר- הוא עושה את עבודתו מעל ומעבר. הוא שחקן צעיר ולא מנוסה, ובכל זאת עונתו הראשונה באירופה טובה בהרבה משל רוב השחקנים שמגיעים לפה מארה``ב ומתוודעים לראשונה עם הכדורסל האירופי. נכון שלפעמים הוא אנוכי מדי, אבל כולם יכולים לראות את השיפור שחל בתחום הזה לאחרונה, ורק במשחק הליגה האחרון מול הרצליה הוא חילק 6 אסיסטים (בנוסף ל- 15 נקודות וכמה וכמה ריבאונדים). פארקר לא מפריע לאף אחד. די עם הקישקוש הזה.

עמרי

אני לא מסכים איתך בכך שפארקר לא מפריע למקדונלד. שנה שעברה מקדונלד היה המנהיג ושהיה לו משחק חלש-זה עלה למכבי בהפסד. השנה הגיע למכבי שחקן חדש שמלהיב את הקהל וכנראה הופך לאט-לאט לאהוב האוהדים. אני חושב שזה מה שמשפיע על מקדונלד כי הוא יודע שאפילו המקום שלו בחמישיה תמיד נמצא בסכנה. העונה היו משחקים שמקדונלד היה חלש ומכבי ניצחה עם שחקנים אחרים,רואים שהדבר הזה גורם לחוסר בטחון אצלו ורצון להוכיח,למרות שכבר ראיתי שהוא יודע לעשות כמעט הכל.

McDVD

New member
דיי אורן

מספיק עם השטויות האלו.מכבי היא לא הקבוצה של פארקר.הקבוצה מתחלקת יופי בחלוקת הנקודוץ במשחקים.מתי תבין את זה. מה לעשות שפארקר הוא שחקן מצוין אבל זה לא אומר שהוא זה כל הקבוצה. אז דיי. כבר דיברנו על זה.

פארקר

פארקר הוא שחקן מצויין אבל הוא רחוק מאוד מלהיות ``כל מכבי``... הוא עדיין לא הגיע למה שקטש,אהפמן ומקדונלד הגיעו וכבר עושים ממנו אלוהים. בואו נחכה לשלבים המאוחרים יותר של העונה ונראה איך חוסר הנסיון ישפיע עליו,בנתיים שהיה משחק אחד שהוא היה צריך להתעלות-הוא נעלם. נגד אפס פילזן. כל זה לא עושה אותו שחקן בינוני,אבל בטח לא כל מכבי,במכבי יש על הספסל גם שחקנים לא רעים...

לגבי פארקר....

נכון שפארקר הוא איש אחד נכון שפארקר הוא סמל ומופת נכון שפארקר שחקן מעולה אך לא הייתי אומרת שמכבי היא קבוצה של שחקן אחד. שכחת מהפמאן, בורשטיין, שלף, הנפלד, מקדונלד, שארפ שגם הם תורמים הרבה. פארקר בהחלט עושה משחק ומקפיץ לנו את הלב ואת הקהל מה לעשות, אנו מתים עליו! (בייחוד אני)

למעלה