לגבי מטפלי שיאצו

Drunkard

New member
לגבי מטפלי שיאצו

שווה להכנס לתחום בתור מטפל שיאצו? הכוונה, ניתן להתפרנס בכבוד? תודה.

0 אור 0

New member
שווה?

לא יודעת, יש הרבה אנשים שמתפרנסים כמטפלים ויש גם אנשים שלמדו ואינם מתפרנסים מהתחום, לא תמיד פשוט למצוא רצף מטופלים קבוע, אז אם אתה אוהב את התחום והוא בוער לך בעצמות , לך על זה. אם לא - אז יש דרכים יותר קלות להתפרנס

ub8

New member
חשוב לדייק

רובם המכריע של המטפלים, אינם מצליחים להתפרנס מעבודתם כמטפלים. זה שוק מוצף ברמות שקשה לתאר. הבשורה הטובה היא שאתה בקלות יכול לשלב את השיאצו עם עבודה נוספת. כל עבודה במסגרת החוק, היא עבודה שמכבדת את בעליה. על אחת כמה וכמה, כשבעבודתך את עושה טוב לאנשים.

Drunkard

New member
ראשית תודה

מודה לך על התשובה, אבל צדה את עיני השורה הזו ואני מצטט: "אם לא - אז יש דרכים יותר קלות להתפרנס" יותר קלות? ובלי להיות ציני , אבל אשמח לדעת למה כוונתך. תודה.

0 אור 0

New member
בלי להיות צינית בכלל

אני אישית מכירה 3 מטפלי שיאצו שמתפרנסים מתכנות מחשבים, גם אני רק בחצי משרה מטפלת ובחצי המשרה השניה במחשבים, 2 נטורופתיות שמתפרנסות בכלל מקוסמטיקה ואחת שהיא קונדיטורית מטפל ברפואה סינית שמשמש גם כמורה ועוד היד נטויה, יש גם מטפלים שמשלבים עם מקצועות יותר "תואמים" כמו מורה ליוגה או מדריך כושר, ויש גם כאלה שמתפרנסים מהטיפול במשרה מלאה, אבל לא כולם בכלל רוצים, ומי שרוצה לא תמיד מצליח.

dudusapir

New member
לדעתי ומנסיון

לדעתי הכסף הגדול נמצא בעיסוי. יש פחות דרישה לטיפולים מסוג אחר. ומתוך העיסויים, העיסוי השבדי נמצא במקום הראשון. אבל כפי שאמרו, השוק מוצף ויש המון מטפלים שאין להם עבודה. הכי חשוב זה שיווק טוב, אח"כ רק נשאר לשמור על הלקוחות ע"י יחס טוב, אוירה נעימה, מקצועיות, ניקיון ומחיר סביר.

Drunkard

New member
שוב תודה רבה על

תודה לכל העונים על האדיבות והכנות. למעשה אני מדריך כושר ומסאגי'סת מזה שנים רבות, עסקתי בעיקר בהדרכת כושר , אבל קצתי ביחס ובשכר המשפילים שמקבלים מדריכים בכירים ומנוסים ולכן אני מחפש כיוונים אחרים ואכן אני מקבל את העובדה שפרנסה סבירה מצריכה במדינת שטייניץ ונתניהו, שתי עבודות לכל הפחות. לצערי נטשתי את המסאג' די מזמן וזאת עקב הגעתם של סוטי מין והומואים שחיפשו שרותי מין יותר מאשר מסאג' ולכן חשבתי ששיאצו יותר נתפס כטיפול בעייניי המטופל ופחות כשרות מין ומי מיכם שעבד עצמאי בתחום המסאג' בטוח מכיר את התופעה וזה לדעתי גורם לסלידה ולגועל ושלא תבינו אותי לא נכון: אין לי שום דבר נגד הומואים , להיפך אני חושב שברוב המקרים הם אנשים נפלאים והייתי רוצה שכנים וחברים כמותם, אבל יש הבדל בין זה לבין הומו שמגיע למסאג' ומנסה לרמוז ברמזים גדולים מאוד שהוא מעוניין במין למרות שרומזים לו שזה לא הקטע. אני גם חושב על להשתדרג במחשבים...ואולי זו הדרך, לשילוב בטיפול ועבודה במחשבים. שוב תודה:)

dudusapir

New member
אל יאוש!

לאחר מס' שנים מפסיקים כל הסוטים והסוטות להתקשר ונשארים רק הטובים... ואז מגיעים אנשים לפינוקי ימי הולדת, ימי נישואים, כאבי גב וכדומה.

שיאצו לדעתי פחות קורה לסוטים

בנושא הפרנסה אין לי מה להוסיף אני עצמי עוד בשלבים הראשונים בנושא הזה כמי שהשקיע את השנתים האחרונות בלימודי שיאצו אני יכול לומר שאכן שיאצו נתפס "כטיפול" ולרוב הסוטים הדלת הזו פחות קורצת כמובן שלעבודה עם אנשים ובמקצוע טיפולי בפרט יש את היתרונות והאתגרים שלה בנוסף כמו בהרבה מתחומי הרפואה המשלימה גם כאן ישנן מספר שיטות שונות וכל אחת לוקחת את השיאצו למקום אחר יש את אלו שלוקחים את השיאצו לתורה הסינית ואחרים לכיון גוף נפש ודמיון מודרך ובטח יש עוד בהצלחה דניאל וכמובן ד"ש חמה לביבי שטיניץ ועוד כמה מגלחי חמאה (אוספי עודפים)

0 אור 0

New member
תתפלא

אם תקרא אחורה בפורום תראה שחלקתי מעט מחויותי הדומות עם מבקשי ההנאות למיניהם (לאו דוקא סוטים , רק די מטרד שהם מחפשים את הנאותיהם במדור הלא נכון ), אז אחד הדברים שהכי הפתיעו ובהתחלה הצחיקו אותי, זו העובדה שגם אחרי שהורדתי את כל המודעות שיש בהם איזשהו רמז למילה עיסוי , והשארתי רק מילים נייטרליות לחלוטין כמו רפלקסולוגיה, יעוץ תזונתי , נשים הרות וכד' עדיין המשיכו להגיע חברי בהמוניהם, תאמין לי שמנסיון של כל שיחות הטלפון החינוכיות שעברתי, העובדה שתפרסם שאתה מטפל בשיאצו ממש לא תמנע מהחבר'ה לשאול אותך בטלפון "מה עוד אתה נותן?", "הטיפול בעירום מלא?", "בסוף יש הרפיה?" ... אז מהעיסוי עוד לא התייאשתי, אבל האמת שהפסקתי לפרסם למעט אתרי מטפלים ואתרים של הישובים באיזור. אני מציעה לך באמת לאו דוקא לשנות מקצוע, אלא לנסות להגיע לעיסוי יותר דרך המתאמנים שלך שצריכים השלמה, ודרך קשרים עם אנשים, כדי לבנות קליינטורה של אנשים שמה שהם מחפשים זה באמת עיסוי. ואם וכאשר תרחיב את היכולות שלך לשיאצו , אתה מוזמן להתאמן עלי - מתה על שיאצו וממש מזמן לא קיבלתי טיפול.

טאוֹ

New member
מי שמחפש שירותי מין הוא לא בהכרח סוטה

מי שכופה או מנסה לכפות על עצמו על מי שלא מעוניין לספק לו את השירותים האלה - זה כבר משהו אחר. כמו שכתבו לך כאן אחרים, עם הזמן תצבור מספיק ניסיון כדי להפסיק להיגעל מכל אלה שמחפשים ופשוט לנפנף אותם. ככל שתהיה ברור יותר, יש לקוות שיגיעו פחות ופחות מהם. במקום "לרמוז להם שזה לא הקטע", צריך לומר זאת בבירור. בכל מקרה, שיאצו זה דבר נפלא. מאחל לך המון בהצלחה.

למעלה