לגבי מדידת חום

ספגטינה

New member
לגבי מדידת חום

הבוקר היה לי 35.9, לא נמוך מידי? מזה אומר? סליחה, אבל עדיין לא כ"כ הבנתי את מדידת חום השחר, איך מגלים את הביוץ ולא - אחרי שהוא כבר היה...

ספגטינה

New member
../images/Emo35.gifאיזה בדיקות מומלצות לביוץ?

ואם אפשר גם מה טווח מחירים.

קובולט

New member
המלצה ע לבדיקות הביוץ של קליר אנד

בלו בגלל שנוח יותר להשתין ישירות על המקל, אבל עליהן אין אף פעם מבצעים אני באופן אישי הייתי קונה תמיד מה שבמבצע בסופר פארם הן מעולם לא איכזבו

ספגטינה

New member
ושוב שאלה על ביוץ...../images/Emo9.gif

כמה ימים הביצית נשארת בחיים? אני מתכוונת, אם הביוץ שלי הוא היום מחר זה עדיין תופס? יתכן שבביוץ מרגישים כאבי בטן כמו מחזור בערך????

פּוֹנְג

New member
שרשרי אותה ../images/Emo79.gif יקירתי

על מנת שלא יעברו לנו הדפים מהר - שרשרי אותה הביצית יכולה להיות איכותית עד 72 שעות. יתכן מאד שבביוץ מרגישים כאבים שמזכירים כאבי מחזור. זה יופי לך שיש לך סימנים שתוכלי לזהות את הביוץ.

מעיןבר

New member
פונגי - התבלבלת...

הבצית חיה עד 24 שעות, זה הזרע שחי עד 72 שעות, לכן אם קיימתם יחסים יום (ואפילו יומיים) לפני הביוץ ולא ביום הביוץ עצמו עדיין יש לכם סיכוי להצליח. הביצית מזדקנת די במהירות אחרי שהיא עוזבת את השחלה ולכן תמיד עדיף שהזרע ימתין לה ולא להיפך.

אני השתמשתי בערכה

של clear plan שעלתה כ-170 ש"ח. בערכה 5 מקלוני בדיקה, עבור 5 ימים. בגלל העלות היקרה כדאי לדעת היטב באיזה טווח ימים להשתמש בערכה

מדידות חום קשה להשוות

בין אשה אחת לשניה כי לכל אחת מאיתנו יש מדחום שונה וגם למדחום יש סטיות. את צריכה להשתמש במדחום אחד ולהשוות את המדידות היומיות שלך. כל יום תרשמי את החום שלך. כעקרון ביוץ קורה בערך 14 יום לפני המחזור הבא. כשיש ביוץ בד"כ רואים שיש גם עליה בחום. נניח שהביוץ קורה ביום ה-16 מתחילת המחזור הקודם, אז בימים 11-16 (כולל) תהיה טמפ' נמוכה יחסית נניח בסביבות 36-36.4 ומהיום ה-17 תקפוץ הטמפ' לטמפ' גבוהה יחסית, נניח 36.6-36.9 את הקפיצה הזו במעלות החום קשה לפעמים לראות ביום ה-17, כי בימים שלפני הביוץ גם יש כל מיני קפיצות. אז צריך שיהיו לפחות 3 טמפ' גבוהות מאלו שהיו ביום הביוץ. לכן בגרף בד"כ יודעים שהיה ביוץ רק כמה ימים אחרי שעבר הביוץ. אז מה עושים? לומדים להכיר את הגוף ע"י מדידת החום. לומדים להסתכל על ההפרשות ולזהות שמתקרב ביוץ כשמתחילות ההפרשות. ניתן גם להשתמש בערכת ביוץ

למעלה