לגבי מבחני מיון... הייתי שמחה לשמוע טיפים ועצות ממי שנבחן באדם מילא, ובכלל... יום טוב ותודה.
A avital83 New member 7/6/04 #1 לגבי מבחני מיון... הייתי שמחה לשמוע טיפים ועצות ממי שנבחן באדם מילא, ובכלל... יום טוב ותודה.
ק קובית מזל New member 7/6/04 #2 אני נבחנתי. . לתפקידים שונים בבנק . המבחן כולל סימולציה מבחני אישיות כמו ציור עץ השלמת משפטים תיאור ציור. ראיון עם פסיכולוג ומבחנים ממוחשבים .
אני נבחנתי. . לתפקידים שונים בבנק . המבחן כולל סימולציה מבחני אישיות כמו ציור עץ השלמת משפטים תיאור ציור. ראיון עם פסיכולוג ומבחנים ממוחשבים .
A avital83 New member 8/6/04 #3 OK אז... יש אולי אתרים מסוימים או רעיונות איך מתארים ציורים ודברים כאלו? לפחות באופן כללי?... כי אין לי מושג.
OK אז... יש אולי אתרים מסוימים או רעיונות איך מתארים ציורים ודברים כאלו? לפחות באופן כללי?... כי אין לי מושג.
ק קובית מזל New member 8/6/04 #4 לא פשוט את יכולה לעשות קורס הכנה במכונים כמו נועם ,הדר וכו` . יש גם הסבר ב_ ynet מה בודק כל מבחן אבל למבחני אישיות קשה להתכונן .
לא פשוט את יכולה לעשות קורס הכנה במכונים כמו נועם ,הדר וכו` . יש גם הסבר ב_ ynet מה בודק כל מבחן אבל למבחני אישיות קשה להתכונן .