לגבי יום רביעי

JPing

New member
לגבי יום רביעי

אם אני זוכר נכון יש סרט אצל גיא :) . בכל מקרה אם יש ה"קרנה פרימייר" אצל גיא אז אני צריך הוראות הגעה מרכבת מרכז :| (למורות שאני תמיד יכול לפנות ימינה ומתי שהוא להגיע אני הרי אומר כבר שנים את האמרה החכמה {והמאוד נכונה} " אם תפנה ימינה כל הזמן בתל-אביב { בהנחה שאתה לא הולך במעגלים} מתישהו תגיע לאיפה שאתה רוצה , אם תעשה אותו דבר בירושלים תגיע לכפר ערבי :| ")

GnomeBubble

New member
הרחובות בתל-אביב קצת יותר ישרים מבירושלים

ככה שסביר להניח שאם תפנה ימינה כל הזמן פשוט תלך במעגלים. בכל אופן, אם אני זוכר נכון (אני בדרך כלל בא מכיוון התחנה המרכזית): אתה לוקח קו 5 מרכבת מרכז עד שהוא מגיע לדיזנגוף. הוא נוסע הרבה זמן בדיזנגוף, ויש שם די הרבה תחנות. אתה צריך לרדת ליד פרישמן, שזה קצת לפני הדיזנגוף סנטר מהכיוון שלך. אני לא תל-אביבי, אז אני לא יכול לתת לך הנחיות יותר טובות מזה. חכה שיבוא לכאן תל-אביבי שיפרט יותר

Anand

New member
מהרכבת

אפשר לקחת 61 או 62 מהצד הקרוב לרכבת צפון (מסוף ארלוזורוב) לכיוון ת"א, ולרדת בתחנה השנייה לאחר כניסת האוטובוס לדיזינגוף. להמשיך רגלית לאותו כיוון שהאוטובוס נסע ולפנות ימינה בפרישמן.

Tenguy

New member
נכון - יש סרט "סמוראי הדמדומים" ביום ד' 19:00

ההגעה מתחנת הרכבת ארלוזורוב : קו דן 11 - מרחבת קווי האוטובוסים של אגד-ירושלים, ויורדים בתחנה הראשונה בדיזנגוף מייד לאחר הפנייה מפרישמן. קו דן 5 - מאותה רחבה, זה קו הרבה יותר איטי ויורדים באותה תחנה של קו 11, התחנה בדינגוף הראשונה לאחר פרישמן. קווי דן 61, 62, 64, 20 - מתחנה שנמצאת על הכביש הראשי לצד הרחבה, לכיוון מערב ויורדים בתחנה הראשונה אחרי גורדון, ולפני פרישמן. בסופו של דבר - נכנסים מדיזנגוף לפרישמן לכיוון מערב (לכיוון הים), והסטודיו נמצא 4 דקות משם, בין רחובות פרוג ו-הוז. למלייאנים שיש לכם רכב - נוסעים לכיכר רבין, ופונים לתוך פרישמן מערבה (לכיוון הים), חוצים את דיזנגוף ומחנים בחניון העירייה התת-קרקעי שנמצא מייד לאחר רחוב הוז במתחם בי"ס תל-נורדאו. זהו... ונתראה כבר ביום רביעי

JPing

New member
אוקי

אני בא , אני גם יביא איזה משהו לאכול אם מישוה רוצה ( סושי לא ממש בחשבון כי יש לי רק שני עצות בבית וזה לא יספיק לכולם :|)

Anand

New member
קישור לאתר הרשמי של הסרט

ביפנית כמובן: http://www.shochiku.co.jp/seibei

למעלה