לגבי יום חמישי

jass8

New member
אוי הלחות ../images/Emo178.gif

היה מעולה, הוא מתקשר אליי היה לי מאד חסר ונועם טור חתיך!! עמדנו לידו כל ההופעה היה תענוג
מירבי- איזה הפתעות מדובר?

I מ י ר ב I

New member
הפתעות שעשו לי

ויקו ושלומי שלא ידעתי שהם באים הפתיעו ובאו. איזה חמוד נועם שבא להופעה..

NaniBani

New member
נועם היה?!?!?!

תיארתי לעצמי שהוא יהיה אבל לא ראיתי אותו ולא ידעתי שהוא שם!!!! איך פספסתי ככה?! :-O

הייתה באמת הופעה נדירה וחד פעמית..נטו בגלל

המקום..אני ההפך ממירב..בתור אחד ששונא ים וחול,ממש נהנתי...עם התחושה של החול ברגליים...ומירב,איזו הפתעה באמת מדובר?? ואני לא ראיתי את נועם!!! איך שמת לב אליו מבין האלפים שהיו שם?!

NaniBani

New member
../images/Emo45.gif בקשר לנועם!, וההופעה הייתה מצויינת!

היא באמת נתנה את כולה והייתה מדהימה!

jass8

New member
ממש במקרה רק אחרי כמה שירים הבחנו בו

הוא היה עם אמא שלו ואחותו וצילם את קרן בפלאפון שלו

NaniBani

New member
חחח איזה חמוד!

כלכך רציתי לראות אותו! לא נורא.. הופעה הבאה:):):) והעיקר היה כייף לראותץ את כולכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

באמת הייתה הופעה מעולה!

כן כן בסוף הצלחתי לבוא!
אמא שלי לקחה אותי מהצבא ובאנו ישר לשם (אחרי שהיינו שעה בפקקים) ובסוף מה שהיה ליום הולדת של חברה שלי היה ב- 23:00 אז הספקתי הכל... גם בגלל שהייתה רק חצי הופעה (שעה) זה הסתדר לי... זה רק עשה לי עוד יותר חשק ללכת להופעה נורמאלית
מקווה שיסתדר בקרוב... (אני וחול וים וזה לא הולך ביחד...
מה גם שבא לי הופעה מלאה...) ראו שהיא נתנה את כל כולה וההופעה הייתה מאוד אנרגטית. גם היו לה כמה יציאות מצחיקות: לפני שהיא שרה את איתי היא אמרה שהיא מקדישה את זה לקלידן שלה (שקראו לו איתי) ושבמקור זה נכתב כניקולאי (
) אבל הפעם היא תשיר את זה "איתי" בשבילו
וגם היה קטע שהיא ניגבה את הזיעה עם מגבת ואז התחילה לסובב אותה כזה ואמרה "איך שלמה ארצי לא חשב על זה עד עכשיו?!"
ובהדרן לפני אם אלה החיים פתאום היא התחילה לשיר "אהובתי חיפשתי כבר בכל הירידים" (של משינה) ואף אחד לא הבין מה עובר עליה כי ציפינו לאם אלה החיים ואז היא באמת התחילה לשיר את אם אלה החיים
קיצר, היה מצחיק!
היה נחמד לראות את כולם
ודרך אגב, מה נועם טור היה?! לא ראיתי אותו... ועוד משהו, אני מכירה גם אחד ממשינה (את אבנר חודורוב... יותר נכון אני מכירה את הילדים שלו... ויובל בנאי היה עם אמא שלי בבית ספר או משהו)

אהה ונזכרתי בעוד משהו מצחיק...

קרן הגאונה אמרה בהתחלה שזה 5 שנים לזאפה הרצליה כשלידה היה שלט ענק שהיה כתוב בו שזה 3 שנים

היה ממש כיף ../images/Emo13.gif

שכחתי את הפלאפון שלי באוטו ולא היה לי איך ליצור איתכם קשר, ותכלס ממש התבאסתי שלא ראיתי אתכם.. לפחות ראיתי את בר (החתיך) לשתי שניות:) והכי התבאסתי שכשחזרתי לאוטו אפילו לאל היו לי שיחות או סמסים מכם
ה-שיר בהופעות זה רצה הביתה, ומיד אחריו איתי+טיים אפטר טיים.

קיצר אני אסכם קצת באיחור

הייתה אחלה הופעה ומפגש פורום ממש נהנתי :D נראה אתכם בעתיד:?

איריס מ

New member
הייתה הופעה עם הרבה אנרגיות חיוביות

אך לא פחות חשוב וללא ספק, החברים שהגיעו למפגש הוסיפו לכך
ועכשיו לתמונות

למעלה