לגבי יום חמישי

לגבי יום חמישי

מי מגיע ומתי:? האם מתכוונים להרים מפגש של הפורום או שלא:?

almoglebar

New member
היי אני באה !!!!! ../images/Emo24.gif

אני באה עם אבא שלי ואחותי כנראה.. אבל אם נעשה מפגש פורום אז בכייייייף !

אני מגיע

אבל עדיין לא הבנתי אם יש מפגש או לא:? אני בעד אבל החלטה של כולם בכל מקרה במידה וכן מתי ואיפה נפגש:?

I מ י ר ב I

New member
אני ממש אשמח לפגוש את כולם

אני אגיע למקום בסביבות 18.30 עם עוד כמה חברים,נשב קצת,נדבר..יהיה כיף. לכולם יש את המס' שלי,תתקשר.אם אתם לא יודעים להגיע,תתקשרו גם חופשי. רובין,אם בא לך להצטרף,שלח לי מסר,אתן לך את המס' שלי...

idanoosh17

New member
אוף ניסיתי לשנות הכל, להזיז הכל...

אבל אני לא אוכל לבוא
תהנו חברים, גם בשבילי ותביאו תמונות וסרטונים!

לא בטוח עד כמה נוכל:p אני..מדבר בשם עצמי

אני מתככון באופן חד פעמי,ךא להיות הכי קרוב,אלא הכי בסוף..רוצה להינות...להשתעדע..לרקוד לפוזז..דבר שאי אפשר לעשות שאתה הכי קרוב,שיש לידי מסביבך ומקדימך עשרות אנשים...אין איפה לנשום...קרן אולי לא תתפוס אותי,אותנו..אך אנחנו בלב שלה...חיחי אבל לך תדע מה יהיה בפועל...

אימא../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif חם חם חם....מקווה שאהנה

אני שונא הופעות כאלו..מה לא עושים בשביל קרן,ובשביל לפגוש אתכם...לא יהיה הפעם את המיזוג זל השאפה והנינוחות

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהעיקר שאתם מבינים../images/Emo6.gif

ofree15

New member
אני לא ../images/Emo10.gif

לא יצא..
תצלמו ותהנו גם בשבילי!!!

I מ י ר ב I

New member
היתה הופעה אדירה

קרן היתה מעולה!!! אולי זו האנרגיה של המקום,היא נתנה את כל כולה. מאוד נהנתי. הפלייליסט היה כמו מה שהיה בוילה של איתן אורבך. המקום קצת ביאס,בגלל כמות החול שנכנסה לי לכל מקום אפשרי בגוף. היה כיף לראות הרבה אנשים מהפורום וגם לקבל כמה הפתעות.

למעלה