לגבי טי-באג
2x13-2x12

Laxir

New member
לגבי טי-באג ../images/Emo58.gif 2x13-2x12

לא הבנתי איך טי-באג הצליח להחזיר לעצמו את היד, ואני אשמח לקבל הסבר...

אליהו1919

New member
נו מה יש להם זמן להראות

אותו חותך לאישה את היד? באמת! זה ביזבוז משאבי נפש! אם לא מהאישה הזאתי (שהוא הבטיח לנקום בה) אז מאיפה היד הזאת תגיד לי?

תגיד לי, אתה חולם??../images/Emo58.gif

זה מהאיש בפאב, וחוץ מזה לא יכול להיות שהוא הלך לסוזן, כי קודם הוא הלך עם הבחורה מהדואר שתביא לו את הכתובת החדשה שלה. אח"כ הוא הלך לסוזן, כבר עם היד התותבת החדשה שלו

Israel men

New member
זה לא בגלל חוסר זמן

כי אם יש בעיות זמן אז למה בפעם הראשונה שהוא חיבר את היד אז הראו את זה (למי ששכח עם הרופא חיות שבסוף טי הרג אותו ולקח לו ת`רכב אם אני לא טועה) אז חוסר זמן זה לא! ואת היד אולי הוא קנה עם החמש מיליון חלקי חילוף.

Laxir

New member
מה זאת אומרת... ../images/Emo58.gif

"יד מלאכותית" ? האם היד הזו נלקחה מאותו בחור ששיחק ביליארד? ואיזה ניתוח יד בדיוק טי-באג רוצה להשיג ?

לא כזה מסובך ../images/Emo58.gif

בתחילת הפרק, רואים אותו במועדון ביליארד, מדבר עם מישהו שנפגע כביכול כמוהו בצבא, ואז במהלך השיחה הוא מעצבן את טי באג, צוחק על הצבע שער שלו, ואומר לו להסתדר לבד. טי באג הבין ואמר שיש לו רעיון מאיפה להתחיל ואחרי כמה דקות רואים אותו עם התותבת של אותו בחור. זו לא אותה כף יד שאברוצי הוריד לו.

Laxir

New member
שאלה ../images/Emo58.gif

אבל איך זה עוזר לו שיש לו תותבת ? הרי הוא לא יכול להזיז את האצבעות..

craperz

New member
יכול להזיז יש איזה שכלול

שאתה שולט בתותב עם השריר של היד

../images/Emo58.gif

הוא לקח את היד ממישהו ששיחק ביליארד בפאב שם. לא יודעת איך הוא ממש חיבר אבל היד היא של גבר, והאצבעות לא זזות. הוא מזיז את כל הזרוע כולל היד

ככל שידוע לי...

הוא לקח מהאיש ההוא מהסנוקר את היד הפלסטיק שלו. ובקשר לאשה שאיתה הוא היה , היא עבדה בדואר והוא רצה את הכתובת של האישה שהסגירה אותו למשטרה בעבר ואז הוא הגיע אליה ו...

למעלה