לגבי טבע

מצב
הנושא נעול.
לגבי טבע

לגבי טבע

ציפורים מציצות לי על ירידה במניה בטווח הקרוב למחיר יעד של 40$ יזהרו!! ****אין בסקירה זו משום המלצה על מכירת נייר הערך המוזכר.והעושה זאת עושה על דעת עצמו.**** כריש

א-ר

New member
לא רע

לא רע

לגבי טבע ציפורים מציצות לי על ירידה במניה בטווח הקרוב למחיר יעד של 40$ יזהרו!! ****אין בסקירה זו משום המלצה על מכירת נייר הערך המוזכר.והעושה זאת עושה על דעת עצמו.**** כריש
אחריי המלצת ה SELL שלך מאתמול עם הצבת יעד תחתון של 390 , ישנה התמתנות בהערכותך. השוק עדיין שלילי ורמת ה 430 בתמונה, אם כי ריבאונד לאזור ה 460+ נראה הגיוני ומתבקש אם נוסיף לזה את הנסדא``ק שהיום עושה שרירים (למרות CISCO) + סוף חודש של ירידות (שיפור תשואות?) + דיבורים על ממשלת אחדות, מהלך תיקון מעלה בעל סיכויים טובים. לגבי הנסדא``ק, להערכתי אנו עדיין בעיצומו של ה BEAR MARKET RALLY (לפחות לעוד חודשיים) עם סיכוי טוב למימוש במהלך השבוע (עפ``י צ`ארט הנרות) לאזור ה 2600, אכזבה רבה תהייה במידה והפד יוריד את הריבית מתחת ל 0.5% , בה מחזיקים רב האנליסטים. יש לזכור כי אנו מגיעים להחלטת הפד לאחר שלושה שבועות של עליות.

א-ר

New member
אולי תתן לציפורים שלך

אולי תתן לציפורים שלך

לגבי טבע ציפורים מציצות לי על ירידה במניה בטווח הקרוב למחיר יעד של 40$ יזהרו!! ****אין בסקירה זו משום המלצה על מכירת נייר הערך המוזכר.והעושה זאת עושה על דעת עצמו.**** כריש
אקמול ! *** אין בהערה זאת משום המלצה על אקמול והנותן אקמול לציפורים עושה זאת על דעת עצמו ***

א-ר

New member
ועכשיו ברצינות

ועכשיו ברצינות

אולי תתן לציפורים שלך אקמול ! *** אין בהערה זאת משום המלצה על אקמול והנותן אקמול לציפורים עושה זאת על דעת עצמו ***
טבע שבמגמה שלילית נתמכת עדיין באזור ה 51$ , למרות ששברה אותו בתוך יומי. צפרתי את הגרף (לשים לב למחזורים)

מצב
הנושא נעול.
למעלה