לגבי חלום צלול

לגבי חלום צלול

אני רק היום גיליתי את הדבר והתחלתי לחקור את זה יותר... אני בטוח ינסה את זה היום אבל יש מצב אני פוחד מסיוטים שבפעם הראשונה אני לא ישלוט בזה בכלל.. אני גם פוחד מתופעות לווי ואני לא מדבר על תופעות בעיית שינה.. תראו אני רושם חלומות מגיל 10 (עכשיו 21) ואני עדדין זוכר אחד אחד למרות שלא היו לי מלא חלומות בחיים.. אולי 20 בכלל החיים אבל היה לי חלום אחד שאני אני לא יודע אם הוא היה צלול אני הייתי בדירה בחדר סלון ואני הייתי בבריכה לא עמוקה שהייתה בתוך החדש וראיתי אנשים אוכלים ליד שולחן ולא מסתכלים אליי חוץ מילדה קטנה.. זה נמשך 3-4 שניות ואני לא יודע אם זה היה צלול או לא אבל זה היה ממבט ראיה שלי ועוד אחד היה שאני גם לא יודע אבל אם כן זה היה סיוט כשהייתי ב5-6 היה לי סיוט בלהות כשהייתי במיטה ירדתי במסילה בתוך mine של זהב והיה מסביב הכל אש וזה היה ממבט שלי.. כשהתעוררתי ראיתי את המנורה האדומה שלי יש שמה דמויות רוקדות ואז המיטה שלי עם "גדר" עץ (מיטה לתינוקות) עלתה באש.. וזה עדיין היה בחלום.. אז התעוררתי ובאוטו יום אחרי החלום היה לי טמפרטורת גוף 41.2 לא יודע איך להסביר את זה תנו עוד טיפים לגבי הנסיון של היום.. לפי מה שהבנתי לישון 5-6 שעות להתעורר להיות ער ולחזור לישון תודה

נבני

New member
שלום! (להלהללה)

תראה, דבר ראשון,הגדרה של חלום צלול היא חלום שבו אתה יודע שאתה חולם... אפ בשץח החלומות שסיפרת עליהם אתה היית מודע לעובדה שזה חלום, הם היו צלולים. לחלומות צלולים אין שום תופעות לוואי (לדעתי), למשל לי היה היום אחד בלילה... החלום שסיפרת שהיית בן 5-6, דיי מפחיד... אני הייתי שם אותו בפורום חלומות, בלי קשר לנושא חלומות צלולים, אלא סתם בתור חלום... שם הם יענו לך עליו... לפי מה שהבנתי החלומות שכתבת הם לא היו צלולים... כי לא ידעת שאתה חולם. בהצלחה!

ברוך הבא!

שני דברים עיקריים: א. היו לך יותר מ20 חלומות בחיים, את רובם אתה לא זוכר. ב. כולך קדחת וזה גרם למוח שלך לדמות מצב של חום בחלום. פשוט ביותר. יש הרבה מאוד סיפורים כאלה. אגב, אולי זה לא מזה אבל אני מאמין שכן, אני זוכר הרבה חלומות כל יום (אני שוכח אותם מיד כי אני לא חושב עליהם) - אני מנחש שזה קורה כי אני מתעורר באמצע החלום. מאז שהתחלתי להתעניין בנושא התחלתי לישון קצת פחות טוב בגלל זה. אבל זה לא הבדל עקרוני או משמעותי במיוחד.

silverhawk

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

כבר ענו על השאלות, אז נשאר רק לי לומר לך ברוך הבא.

למעלה