לגבי חום שחר

chapling

New member
לגבי חום שחר

לא מצאתי במאמר הסבר לגבי התיקונים למדידות שנעשו בשעות אחרות, וראיתי במספר הודעות שבנות עושות תיקונים אז אם משהי יודעת נשמח לתשובה ו..נכון שאם אני מודדת חום כל בוקר זה אומר שאני (כאילו) חולה
ושצריך לפנק אותי
? (אני מבקשת מכל הבנות לזכור שהבעלול הוא צופה ופעיל בפורום, אז נא לתת לו רעיונות מקוריים!)

קובולט

New member
פינוקים... ודברים אחרים

לבעלול של צאפלין נכון הריון זו לא מחלה אבל כולנו רוצות להידבק בה!!!! ולכן עוד לפני יש כמה דברים ששווה לעשות ותמיד תוכל לקבל עליהם קרדיט אם לא מאישתך אז מאיתנו.... בזמן שהיא מודדת חום אם זו השעה שאתם צריכים לקום כבר אז תהיה נחמד קפה למיטה עם חתיכת עוגה קטנה תמיד נעים לקבל. אם אתם לא קמים במדידת חום השחר מין הראוי שתחכה איתה את הדקה שלוקח למדחום עד שהוא יצפצף אחר כך תמיד תוכל לספר לילד/ה שאתה הייתה שותף מלא ופעיל, חוץ מזרע בהבאתו/ה לעולם.... אז מה דעתכם גברים????

chapling

New member
../images/Emo98.gifואם קפה זה לא הצד החזק שלה?

וגם עוגה כל בוקר תגרום תגובת שרשרת שאפילו אתן בפורום לא תוכלו לעצור (השמנתי?, איך אני נראית?....) בכל מקרה תודה שלא הכנסתן טבעות יהלום, חופשות או סופ"ש בפלמה דה-מיורקה שבת שלום ובהצלחה במירוץ (לא רק ספטמבר, במירוץ הכללי)

פּוֹנְג

New member
תיקונים

על כל חצי שעה שאת מתעוררת לפני הזמן, יש להוסיף 0.05 המעלה ועל כל חצי שעה שאת מתעוררת אחרי הזמן יש להפחית 0.05 המעלה. ופינוקים זה חלק בלתי נפרד מחום השחר

גל02

New member
מצטרפת לשאלה - ומה לגבי...

נניח התעוררתי ב-7:45 ומדדתי והיה 36.2 ונשארתי במיטה "מנומנמת" עד 8:00 ואז מדדתי שוב והיה 36.3. שעת המדידה הקבועה שלי היא 8:00. אז מהי התוצאה שצריכה להירשם? ועוד דבר. אם בדרך כלל אני הולכת לישון בחצות ומודדת בשמונה בבוקר, ובסופי שבוע הולכת לישון בשתיים בלילה, האם במקרה זה גם החום משתנה כשאני מודדת שוב בשמונה בבוקר? אם אני יכולה לספור שמונה שעות שינה ולמדוד בעשר במקום בשמונה? תודה, גל

פּוֹנְג

New member
במקרה שהצגת ההבדלים הם לא משמעותיים

לכן אני הייתי הולכת על המדידה של רבע לשמונה. בנוגע לסופי השבוע כל עוד יש לך 3 שעות שינה והשעה הקבועה של המדידה היא אותה השעה, אז המדידה צריכה להיות אמינה. לא חשוב מתי הלכת לישון. את יכולה אבל להתעורר מתי שאת רוצה ולהתאים את השעה לשעה שמונה. איזה כייף זה ששעת הקימה שלך היא 8... עושה חיים
אני בשמונה כבר עברתי רבע יום עבודה

למעלה