לגבי חברת DELL

לגבי חברת DELL

אחרי שניכוותי עם השירות של HP (כצפוי?) ושל IBM (מפתיע?), אני חושב לקנות מחשב של DELL. שאלות: איך השירות שלהם: מתייחסים לאחריות ל-3 שנים? כמה זמן לתיקון? מחירים? מיקום המעבדה? שירות לקוחות עם נכונות לעזור או "עושים לך טובה"? ואם כבר אתם מייעצים, איזה דגם של DELL עונה על הדרישות הבאות: 1. יכול להריץ MATLAB ולא למות (כלומר השימוש הינו מעבר ל-WORD, EXCEL, PP, INTERNET BROWSER). 2. מסך יחסית גדול (14-15 אינץ'). 3. פחות מ-3 ק"ג. 4. צורב DVDRW. 5. רמקולים נורמלים (לא כמו ב-R50E של IBM). 6. חיבור לברקו. 7. סוללה של 2.5 שעות לפחות. 8. אפשרות להתקנת LINUX. 9. מחיר: עד 7.5 אלף ש"ח. המון תודה לכל המייעצים. דוד

Dorian2

New member
לגבי DELL

דוד שלום, אני לקוח וותיק של דל, לא מזמן קניתי את הדל השלישי שלי, ואני יכול להגיד לך דבר כזה, דבר ראשון לגבי האחריות אז מכיוון שיש כמה וכמה יבואנים בארץ, ישנם גם כמה מעבדות שרות של דל, וכל מעבדה זה סיפור שונה כמובן, אז אני יכול להגיד לך שבמעבדה של חברת גלקסי קיבלתי שירות על הפנים, ואפילו שהמחשב היה באחריות חייבו אותי על עבודה מחשב השני שלי כבר קניתי עם אחריות בחברת CMS , המעבדה שלהם מאד מקצועית אחריות היא מלאה היית מרוצה מאד, מהשירות שקיבלתי אצלהם, באמת אחלה אנשים. עכשיו לגבי מחשב, מכיוון שאני חיפשתי מחשב עם נתונים פחות או יותר כמו שלך, אני יכול להגיד לך שההתלבטות שלי היתה בין ה INSPIRON 6400 , ל D630 שני מחשבים של דל, הINSPIRON הוא מחשב מאד חזק, עם מעבד חדש DUAL CORE 2.0 והכל שם עשר סוללה, משקל אבל הוא לפי המחקר שלי פחות מומלץ לאנשים שמחפשים ניידות, מכיוון שהוא יותר רגיש למכות בהשוואה ל D630 שעשוי משגשוגת של מתכת ומגנזיום, ההבדל בין שני הדגמים הוא בסביבות ה 1500-2000 ש"ח, תוכל להתבונן בלינקים האלה ולהחליט בעצמך, בהצלחה. http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-d630+80GB.htm

uriler

New member
ואני אוסיף לגבי יבואן -

אין לי ניסיון עם CMS או גלקסי (ככה שאין לי יכולת להשוות), אבל השירות של בינת (Bynet) מצוין. אח שלי שרכש מחשב dell בארה"ב קיבל שירות מעולה, תחת אחריות (ומעבר למצופה) בסניף תל אביב, ואני - שרכשתי בתל אביב, קיבלתי שירות מצוין תחת אחריות בסניף ירושלים (אפילו אספו ממני את המחשב כשהוא היה צריך להישלח לתיקון).

למעלה