לגבי זמן ההתחייבות

netag03

New member
לגבי זמן ההתחייבות

הגיוני שפסלו מישהי לקורס דיילות אוויר בגלל שאמרה שהיא יכולה להתחייב רק לשנה (תיקח שנה הפסקה מהלימודים?) ולא יותר מזה? הרי זה מה שהם דורשים...

זה לא הכרחי

...אבל מצד שני אי אפשר לדעת. אבל, למה בכלל להגיד להם כזה דבר? אחרי שחתמת חוזה/התחלת את הקורס זה לא מעניין אותם. מה שמעניין אותם זה שביצעת את הקורס כמו שצריך ושאכן עשית את ההתחייבות.

netag03

New member
אז מה להגיד בראיון???

הם שואלים איך יסתדר עם הלימודים, במקרה שלי, לימודים מאד מאד עמוסים, אז מה להגיד מעבר לשנה חופש שמתכננת לקחת?

דבר ראשון אל תשקרי

אבל, הם מצפים שתתחייבי לשנה ואת יכולה אז תתחייבי. הם שואלים אם תוכלי להמשיך לעבוד, אז תגידי שמבחינתך את תנסי. תצטרכי אולי קצת יותר גמישות במשמרות בשנה שאחרי ואולי תעבדי יותר קשה אבל את כן תנסי להמשיך לעבוד. אם ישאלו אותך אם הולכת לנסות ללמוד תגידי את האמת, אבל תנסי שזה לא יובן כ"אני חוזרת ללימודים ומתפטרת מהעבודה".

netag03

New member
עד כמה באמת זה אפשרי ללמוד בו"ז?

נכון שהם אומרים לא פחות מ 25 שעות- אבל כמה זה יוצא בתכל'ס בממוצע, שעות עבודה בחודש? כלומר האם זה אפשרים בהנחה אולי אפשר לוותר על חלק מהשיעורים אבל בטח לא על כולם... וחוץ מזה מה במבחנים? איך יש זמן ללמוד???

בקשר למקרה שלך

אני לא סגור. התשובות הקודמות שנתתי הן יותר כלליות אבל לגבי דיילות אני לא יודע. אצל הבודקים/סלקטורים, ניתן לרדת באחוזי משרה עד ל 40% (2 משמרות בשבוע) ככה שאפשר לעבוד תוך כדי (כמובן תלוי מה וכמה לומדים).

למעלה