לגבי וו טאנג...

Peach on rocks

New member
לגבי וו טאנג...

מישהו יכול להסביר לי בדיוק מי מגיע לארץ? מתי? ועוד משהו... שמעתם על זה משהו? כי לי נראה שאם וו טאנג באים לארץ צריך לעשות מזה רעש לפחות כמו שהמורדים (בעעככ) באו לארץ. אז אם אין רעש אולי זה אומר שהם לא באמת באים? מי שיכול לתת קצת יותר אינפורמציה על ההגעה הזאת יבורך.. טנקיו.

Itai S

New member
אל תדאג, אני אישית יעמוד מחוץ למלון

של רמדי ויצעק "פליפה תעשה למריצה ילד"

בואי נתחיל עם זה שאף אחד מהוו

לא מגיע. אמור להגיע(בספק) רמדי ונכון לשעה זאת רק הוא (המארגנים משנים את האינפורמציה כל 5 דקות). רמדי מעולם לא היה בוו טאנג אלא הקליט שיר אחד שהופיע באוסף של ה"כשרונות הצעירים" שהם גילו.

DJ JuVi

New member
נכון ל-ע-כ-ש-י-ו (מידע אמין ורציני)

נכון לעכשיו מגיעים רמדי וקילה פריסט, ולא רמדי וקאפאדונה. בעבר פורסם שרמדי, קאפאדונה וקילה פריסט (שלושתם ביחד) היו אמורים לבוא, אך זו הייתה שגיאה.

חמור קופץ בראש ?

אז זהו שלא...אף אחד מהם לא סגור וזה בטוח ב100 אחוז. אולי אתה בקשר עם אנשים מסוימים זה עדיין לא אומר שיש לך את כל האינפורמציה.

../images/Emo124.gif עדכון הגיע זה עתה למערכת

גם רמדי ביטל את הגעתו לארץ, אך אל חשש במקומו יגיע אחיינו {היהודי כמובן}, רמדיה קורנפלור בן ה8 המשתייך להרכב Wu kinder שהקים בנו בן ה5 של ריזה. רמדיה ידוע במיוחד בזכות להיטו Clever Again. שמדבר על אסון הספורטאים במינכן.

HT 201187

New member
בקיצור...

נכון לעכשיו רמדי וקילה באים והם לא בוו טאנג אלה בוו פיים זה הקבוצה המורכבת של כמה להקות והם באים ביום העצמאות... אבל הם לא סגורים על כלום כל הזמן אני שומע שבסוף בא רק רמדי אני אומר בסוף הם לא יבואו....

למעלה