לגבי התוכנית הבאה

Michal s3

New member
לגבי התוכנית הבאה

חצי גמר הבנים קרב והתוכנית תשודר כרגיל ביום שני, באותה שעה קבועה (היו דיבורים על מעבר ליום שבת-כנראה שזה בוטל). לפי מה שאני יודעת נתנאל ירקוד עם מאיה דואט אחד ועם רוני בי ג'אז. (מאיה מחליפה את נעמה..מעדיפים לתת לה מנוחה בגלל הפציעה עד לחצי גמר הבנות). הראל ירקוד עם ירדן רז מהעונה הקודמת ריקוד תימני (wtf?!), לגבי הדואט השני אם אני לא טועה - הוא יבוצע עם אדווה. וסוף סוף, מה שכ"כ חכיתי לו - נטליה וארתור ירקדו ביחד רוקנרול. לגבי הדואט השני, לא אמרו עדיין שום דבר. בהחלט הולכת להיות תוכנית מעניינת..ואפילו משעשעת, נקווה שהפעם נזכה לשיפוט אובייקטיבי.

ifatkd

New member
שיפוט אובייקטיבי? לא בבית ספרנו../images/Emo88.gif

liri7

New member
כמוך חכיתי לדואט של ארתור ונטליה

אבל רוקנרול ????? את השניים האלה הייתי רוצה לראות בלירי או מודרני, בסגנון שהם טובים בו. האם רק נדמה לי או שההפקה לא תתן לארתור הזדמנות לדואט בו הוא יהיה במיטבו..., גם פרטנרית טובה וגם סגנון מתאים זה כנראה יותר מדי מבחינתם.... ועד כמה שאני זוכרת בשלב חצי הגמר כבר אין הגרלות...(?). בכל מקרה תודה על המידע.

liri7

New member
בחדשות ב"קשת" ארתור אומר שהם רצו רוקנרול

אם כך אני חוזרת בי ומקוה שארתור לא יצטער על הבחירה. הפרטנרית השניה כנראה עדי עמית. הולך להיות מעניין !

HaRRys GirLL

New member
למה הם מביאים רקדניות מבחוץ?

חוץ מהמקרה של נעמה שפצועה למה הם לא עושים כמו שנה שעברה הרי יש להם כביכול 3 רקדניות ושלושה רקדנים אז למה הם פתאום מביאים מלא רקדניות מבחוץ לחיזוק?? לא שיש לי תלונות אני מתה על כל המחליפות אבל מוזר..

liri7

New member
גם בשנה שעברה הביאו תגבורת

אני זוכרת שלחצי גמר בנות הביאו את שי פרטוש וליאור ציוני. בשנה שעברה למיטב זכרוני התקיים ראשון חצי גמר בנים ולכן היו עדיין בתחרות מספיק בנות לרקוד כפרטנריות. לאחר ששני בנים הודחו הביאו תגבורת לחצי גמר בנות וכנראה ראו כי טוב והחליטו השנה ל"יבא" כבר בחצי הגמר הראשון. לנו כצופים זה מגוון. הריקוד התימני של הראל וירדן יכול להיות משעשע, משהו בנוסח הריקוד ההודי של שי ומאיה בזמנו.

Michal s3

New member
תודה על העדכון לירי

(אגב, מה שמך?) אני חושבת שעדי יכולה להיות פרטנרית מצויינת עבור ארתור ובהחלט נראה כי יש למה לצפות. לפחות הפעם בניגוד לתוכנית האחרונה אני יכולה להגיד שארתור קיבל פרטנרים ששווים כמעט לרמה שלו ולא פחות טובים מהפרטנרים של נתנאל. לגבי הרוקנרול.. גם אם הם לא היו בוחרים את הסגנון אני חושבת דווקא שהוא היה מתלבש טוב עליהם, למרות שהם באים ממקומות רחוקים מאוד. טוב זה לא חדש בעצם, כל סגנון שנתנו לשניים האלה התלבש מצויין לא? :) מעניין מה הוא רוקד עם עדי.. בטח לירי או מודרני.

liri7

New member
מסכימה, בהחלט יש למה לצפות!

ארתור קיבל לדעתי את הפרטנריות הכי מתאימות שיכל לקבל מתוך המבחר של "נולד לרקוד". עדי היא רקדנית אקספרסיבית כמוהו רק שפיזית היא קצת חלשה, נקוה שתהיה במיטבה, אם הם ירקדו לירי לדואט פוטנציאל גבוה לרגש. לאחר שגיליתי שהפרטנרית השנייה של ארתור היא עדי המתאימה ללירי/מודרני הבנתי את הצורך לבחור בסגנון שונה בדואט עם נטליה. ארתור הוא שחקן מצויין ואני מקוה שידע לאמץ גם את הדמות של הרוקיסט המלוקק שכל כך רחוקה ממנו. תוך כדי כתיבה בא לי רעיון שהשניים יעשו פרודיה על הרוק...רוק קומי... בכל מקרה בהחלט יש למה לצפות !

liri7

New member
ארתור רוקד עם עדי מודרני

בפורום שלו הוא כתב שהוא נהנה מהחזרות איתה בטירוף, אפשר להבין... רק שהשופטים לא ישביתו את השמחה...

drnaji

New member
ביום שיהיה שיפוט אוביק' בתוכנית אני אהיה מלכת

אנגליה!

למעלה