לגבי השיר TIME

לגבי השיר TIME

האמת, לא נראה לי שהוא יצא כסינגל.. כיוון שזה פשוט לא זה..הוא לא ממש מרגש, כאילו..טוב בוא נקח דוגמא היה לי טיול שנתי..הייתי פשוט חייבת לבכות! שמתי את השיר HOMH ויצאו לי דמעות בשניה! זה פשוט מרגש, אבל TIME לא.. וגם בצד שני הוא לא..כי הוא לא קצבי...הוא לא נגיד כמו IOL..שהצליח ובענק! וזהו...תאמת לא יודעת למה כתבתי את זה אבל סתם קחו לתשומת לבכם! :) ובשביל כל המקווים ששיר מספר 10 באלבום "ANASTACIA" יצא כקליפ (שכחתי את שמו..) אז רציתי רק לשאול את יגאל, יגאל מה הסיכויים שזה יצא כסינגל?

FreakOfNature

New member
קוראים לשיר rearview

ולא נראה לי שקיים סיכוי בכלל. האמת, הראה לי שאם ייצא סינגל חמישי (מה שלא נראה לי שיקרה...) זה יהיה I Do.

מישהי 111

New member
למה אתה חושב ככה?

כל הזמן הנחתי שזה יהיה I DO. שיר מדהים.. אבל למה אתה אומר שלא קיים סיכוי לריביו? שיר כזה מדהים!!!! חולה על השיר הזה.. בדיסק שאני אכין רק עליו ועל איי דו אני אחרוש... אני כבר רואה את זה.... אני בעד אחד משני אלה.... תגיד, מה הקטע שבהופעות שלה היא עשתה מעין קליפים שלה על מסך גדול? מה זה היה? מה המשמעות? היא עשתה את זה במיוחד להופעות שלה?

FreakOfNature

New member
הסברים:

רוב המעריצים בעולם מדברים על זה שאם יהיה סינגל חמישי זה יהיה I Do. הוא הרבה יותר מפוצץ ותופס את האוזן בשמיעה ראשונה. אמנם גם rearview מדהים, אבל הוא פחות נקלט בשמיעה ראשונה. ובהופעות היו קליפים בגלל שהיא הייתה צריכה להחליף בגדים, אז במהלך הקליפים האלה היא החליפה בגדים. למרות שהיו גם שירים שסתם היה קליפ ברקע, לא משהו משמעותי, אלא חלק מהתפאורה.

חולקת עלייך...

I Do אצלי הוא ממש לא תפס את האוזן בפעם הראשונה, ולעיתים אף הייתי מדלגת עליו! אבל לאחר בערך 15 פעם ששמעתי אותו התחלתי להתאהב בהתחלה שלו בטירוף! ואז התחלתי בכלל להתאהב בכל השיר! ואז קלטתי, בואנה זה שיר מדליק! חחח:)

מישהי 111

New member
אני אגיד לכם מה...

עד לפניי ששמעתי את REARVIEW הכי קיוויתי שIDO יהיה הסינגל הבא שלה, אבל אין ריביו יכול להיות קליפ מדהים.. תחשבו על זה.. אנסטסיה מחפשת אחר החבר שלה.. משוטטת לה.. נוסעת.. בלאגנים.. משהו טוב... הרבה ירוק בעין.. מה היא תעשה ב- I DO? יראו בטח כל מיני מלחמות וזוועות מהעולם.. את מקרה ה-11 בספטמבר וכו'... זה באסה... זה מעביר מסר מדהים ובהופעה שלה רואים את זה מצויין כשהיא אומרת שהיא רוצה שלושה דברים: שלום, אהבה ואיחוד... מדהים פשוט. אבל לא יודעת... יש לי הרגשה שלא ירוא אותה הרבה בקליפ הזה וזה מעצבן אותי.. מחשבה מרגיזה.. לעומת זאת בריביו יהיה הרבה אנסטסיה1 כמו שאני אוהבת... אוף.. מבלבל.. שני שירים יפים בלעי סגנונות שונים לגמרי... האחד מדבר על קשר בין בני זוג והשני מדבר על העולם ועל המצב העולמי... ריביו יותר קיטצ'י, בעוד שI DO מעביר מסר עולמי חד ויפה... קיצר, איך אומרים? אמביוולנטיות מטורפת...

אנסטסיה בקליפים שלה

ואפשר לראות זאת היטב בקליפ Sick And tired לא תמיד מקשרת את "עלילת השיר", לעלילת הקליפ. אם זה היה אז היא הייתה צריכה לעשות קליפ של שעון עבור השיר Time

מישהי 111

New member
אממ...

א. היא כן מקשרת.... ב. ברור שאם היא עושה את טיים, אז יהיה קשר למשו שקשור והיא לא תשים פתאום פארק, עם סל פיקניק ומנגל לידה... לא יעזור.. קשר יהיה.. מבטיחה לך! וכן, אתם לא טועים, זאת לא השעה שאני מתעוררת בה, זאת השעה שחזרתי. המצב עגום. עפתי לישון. תמשיכו להצביע.. היא עדיין מובילה...

FreakOfNature

New member
דווקא יש קשר, לא בכולם, אבל יש:

I'm Outta Love - מה יכול להיות יותר ברור מלזרוק בחור במועדון? Paid My Dues - אנסטסיה נראית בקליפ כאילו היא לא דופקת חשבון לאפאחד, וזה בדיוק מה שהשיר אומר. You'll Never Be Alone - דווקא אתה מצפה שאנסטסיה היא זו שתעניק עזרה בלקפי, אבל בעצם בקליפ קורה ההפך. אנה נפצעת בתאונה, וחבר שלה בא לעזור - היא אפפעם לא תהיה לבד. Welcome To My Truth - אני אכתוב את הניתוח שלי לקליפ יותר מאוחר.

FreakOfNature

New member
ואגב - בSAT יש קשר הדוק

הרבה יותר ממה שאתה חושב. השיר מדבר על כך שמערכת יחסית כלשהי לא היטיבה עם אנסטסיה, והיא רוצה לגמור עם זה. וזה בדיוק המסר של הקליפ - אנסטסיה באה לאודישן לתפקיד של אישה מוכה, שרוצה שחבר שלה יעזוב אותה בשקט.

FreakOfNature

New member
אני דווקא לא ממש אוהב את WDIB

ובלי קשר, אני חושב ש- I Do יכול להצליח הרבה יותר.

למעלה