לגבי השיר Always On My Mind

מתן פרטים על השיר"In the Ghetto,

אני הייתי בזמן אמת כשהשיר הזה נבחר ב-1970 לשיר השנה במצעד הלועזי שבגלי צהל,

תודה רבה, רגע לא הבנתי משהו קטן

השיר הדואט עם בתו מתי יצא ? באיזה שנה וזכית בכך שהיית בזמן אמת תאמיני לי

veybybv

New member
השיר יצא השנה

נעים לפגוש אותך, טוב שהצטרפת, ושאלה אתה מעדיף את החידוש או את המקורי?

אממ זה שאלה מאוד קשה ,מצד אחד אני מאוד

אוהב את אלביס סולו לבד ,אבל מצד שני הקול של ליסה ממש טוב והדואט שלהם ביחד זה חוץ משיר יש בזה גם משהו מרגש כאילו היא פתאום זוכה "לשיר" עם אבא שלה אני מסתכל על זה מכמה כיוונים שזה גם מיוחד הדואט הזה חוץ מזה שהוא יפה והעריכה שלו מעולה בעיקרון שניהם מאוד יפים.. זה כמו לשאול את מי את יותר אוהב את אבא או אמא

veybybv

New member
אתה צודק זו באמת שאלה קשה..

גם אני לא ממש יכולה לענות עליה

../images/Emo140.gifאני מאוד אוהבת את ליסה מרי , יש

בה המון רגשישות והתמרדות גם יחד..היא נהדרת בעיניי. אבל בגדול אם צריך להקשיב לשיר הזה באמת כמו שצריך זה זה לשמוע את אלביס נטו .. וזו דעתי לגבי כל הדואטים המאוחרים שנעשו איתו..

../images/Emo45.gif

גם אני אוהב את ליסה, אבל היא לא הכי מעניינת אותי. שמעתי את שני האלבומים שלה, ואני דיי אהבתי שירים מסויימים מהם. אני חושב שהצל של אביה רודף אותה בכל פינה, ולא באמת אנשים מתעניינים בה כדמות ואישיות, אלא כליסה מארי - ביתו של המלך האגדי והנצחי אלביס פרסלי !

ספטון1

New member
השיר הזה מוקדש לכולנו

אתן יודעות שתמיד חשבתי שרק אני מכירה את אלביס פרסלי באמת כאשר הגעתי לפורום ראיתי כמה אנשים אוהבים אותו ואת השיר הזה במיוחד אגד כדאי לכם להסתכל בבלוג שלי כתבתי כמה סיפורים על אלביס ספטון1 ביי

Jen74

New member
../images/Emo79.gifעל השיר

יוצרי השיר: wayne thompson - mark james - johnny christopher ג'וני כריסטופר - מארק ג'יימס - וויין טומפסון

למעלה