לגבי השיר Always On My Mind

לגבי השיר Always On My Mind

השיר הזה היה מוקדש לפרסיליה? מה הסיפור מאחורי השיר ?אם יש בכלל תודה

../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif מה פיתאום פרסילה???השיר היה מוקדש לי !

סססססססססתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםם! נכון השיר היה מוקדש לפרסילה , אחרי שהיא " התבכיינה" שבעלה לא מספיק מקדיש לה.. ומבזבז את זמנו... יותר מידיי על הבמה ולא איתה... אז הוא ברוב חוכמתו הקדיש לה את השיר הזה.. כדי שתבין שגם אם הוא "לא ממש היה איתה כל הזמן"... אז היא בתודעתו...
עד כמה זה שיכנע אותה...אני בספק בכלל.

YGep

New member
רגע...אבל

זה לא אלויס כתב את השיר.... אז...אולי כתבו בשבילו?? והוא רק הקדיש את השיר?

אלביס לא כתב שירים..

מלבד כמה, בהם השתתף בכתיבת הלחן או המילים. הבנתי שהשיר היה מוקדש לפריסילה. וליז, למה התבכיינה?? אפילו אם שמת מרכאות... פריסילה הייתה עם תינוקת, ורצתה בעל תומך ועוזר לידה. אני חושב שיותר מכל, פריסילה הבינה מה הולך שם מאחורי הקלעים של השואו והסרטים והניצול שהיה שם, ופשוט לא רצתה בעל שמקדיש לכך את כל כולו ופחות לביתו ואשתו. מאוד פקחי

../images/Emo45.gif נכון בגלל זה שמתי מרכאות.. לדעתי

בתור " אישתו של אלביס"...היא ידעה מהן המוגבלויות...היה בזה הרבה קשיים ..אבל מצד שני הרבה טוב... בכל זאת זה אלביס.. אולי היא לא היתה צריכה להתחתן איתו בכלל... ואולי הוא היה צריך אישה כמוהו ..ש זורמת צוחקת.. מקבלת הכל.. אבל גם חיה א חייה.. בכיף בלי תלונות ובלי הרבה בקשות.. מוצאת לה תעסוקות משלה אז אולי זה היה זורם יותר.. אי אפשר היה לצפות מאלביס להיות מישהו אחר.. אז לפחות אם היתה לו איזה כמהו אז שזה היה מסתדר..לא מתלוננים, וחיים בסבבה. בלי הרבה בקשות ובלי דרישות והאהבה היתה נישארת תמיד , מה רע ככה? אף אחד לא שובר את הראש , כל אחד מקבל את השני ויותר מהכל אף אחד לא מתונן נגד השני. . בסיגנון "שננינו ביחד וכל אחד לחוד" אולי היה מחזיק מעמד אפילו, לאורך שנים רבות יותר.

YGep

New member
נראה לך?!?!

מי יכול לחיות ככה?? ולמ בכלל להיות נשואים?? בגלל שזה אלויס?? כן| סתם...אני צוחקת... אף אחד לא יכול לחיות ככה מה היה מחזיק מעמד?? משהו שלא קיים....

גיא,ליז,יפית, יפה כתבתם,פריסילה ביקשה

את הבלתי אפשרי,,כמה אני מבינה אותה,,הילדה הרומנטית שאפה "לבית קטן בערבה", ליז,,אל תשכחי שאלביס הגביל אותה ורצה "ברבי", אז שניהם בסוף יצאו מופסדים,,

תסלחי לי, את מדברת שטויות ....

הכי קל להגיד ולהציע מהצד....הכל נראה פשוט ולא מסובך. אין טעם להיות נשואים, ואין טעם להביא ילדים אם רוצים להיות "שננינו ביחד וכל אחד לחוד". You'll never see it my way, Because your'e not me משפט חכם שפעם אמרה בריטני.

../images/Emo8.gif הכל אפשר..זה הכל בראש.. אני הייתי מסכימה

:לזה..ו אני לא מדברת בציניות.. כי אני ידעת שמה שחשוב זה מה שבלב.. וגם לא הייתי מטרידה את עצמי ביותר מידיי שאלות כי לא היה לי זמן..
בטח הייתי עסוקה בלהוציא שירים , באולפנים , בחדרי כושר והיינו מתראים בערב.. כי גם ככה הם התראו בערב... אז מה רע??? חחח לי זה היה מתאים לאאאלללההה! העיקר... אלביס...חחח

אני מטיבעי לא בוחרת לסבול.. -../images/Emo8.gif

אז אני לא סובלת... זה מאוד פשוט... מה יש לי לשחקאת " הבלש גשש בפעולה"... במקום ללכת לשחות להפגש עם אנשים להיות בחדר כושר...לשיר... ועוד בסוף הערב להפגש .. עם אביר חלומות כבעלי??? מה?? לא טוב?? השאלה במה את או אתה מעסיקים את עצמכם או את ראשכם... בקיצור לי זה היה מתאים מאוד..

YGep

New member
את לא רצינית../images/Emo12.gif

נכון? זה אפילו לא הגיוני מה שרשמת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gifחחח יפיתוש ושושינקה...

יפיתוש..בטח הגיוני...כמו שתציעי את המיטה ככה גם תישני עליה ממי... תאמיני לי כשאת רילקס... והכל מקבלת באהבה ובפאן אז גם הבן זוג שלך...יותר רגוע ומפרגן לך יותר.. ומין הסתם.. זה יגרום לו יותר להיות בקירבתך ולאהוב יותר מאשר אישה לחוצה ונודניקית...חחח שזה לא תורם כלום או רק תורם יותר להרס ולהתרחקות. אני מטיבעי מאמינה בזה מאוד , אני לא נודניקית לא חוקרת ולא שואלת כי פייר ביננו מה זה יועיל..???ולא רק זה זה גם ירחיק, ולא משנה כלום, ואחרי הכל אם את שואלת אותי " שום דבר לא מתבזבז"..חחח
ככל שתחיי בניחותה ותהיי קשובה לדברים החשובים של החיים ותתעסקי בעיקר ולא בטפל אז החיים שלך יהיו טובים לך יותר ובעל הזוג שלך יוקיר אותך על זה יותר ומן הסתם יתעניין יותר וירצה אותך יותר. צריך לפעמים לעצום עין , כדי שיותר מאוחר תיצחקו בשתיים..וגם בשניים. ושושינקה ממי שלי..את יודעת בטח כמה זה נכון . נכון??
|

את חיה בסרט הודי../images/Emo6.gif

קוראים לזה אשליות מתוקות נכון. זה תלוי במה מעסיקים את הראש שלנו, אבל תסתכלי על זה עכשיו בצורה הבאה: הרי ברור שאלביס היה שואו-מן מצליח והיה דיי מבוקש בקרב המון נשים. הרי מה, זה כבר ברור שהוא ניהל רומנים מהצד, גם כשהכיר את פריסילה, גם כשהיא גרה אצלו, גם כשליסה מארי נולדה, וגם בהמשך... ליז, חמודה, זה נקראבגידה, אבל סבבה! את תתעלמי, תלכי לשחות, לשיר, לשתות, לבלות לך במסעדות ואירועים, ותיפגשי עם בעלך בערב. אחלה של בועה לחיות בה, לא כך? אני חושב שבשביל זה אין טעם להיות נשואים - כשאין כבר אמון, כשאין רצון לבלות זמן עם בן\ת זוג, ולתרום מזמנך כדי להיות איתו....Nommerow what ...! אני חושב שמהצד הכל פשוט וקל, ואחלה אם היית מסתדרת ומסתפקת בכך. אני תומך בפריסילה, ואני חושב שהיא עשתה בשכל בזמנה - עזבה את מה שלא התאים לה, והפסיקה במשחק המפגר הזה "אישתו של אלביס פלביס".

אולי אם היא לא היתה כזאת נודניקית../images/Emo4.gif

אז. הוא היה פחות בוגדן ופחות מתמרד . אולי??? אולי אם היא היתה מתעסקת יותר בעצמה ובחיים מלאים משל עצמה הוא היה מפש יותר את קירבה? אולי??? בזה שהיא היתה כל הזמן אחריו , היא העצימה אותו יותר לעמותה, וזה הכי גרוע, שבנאדם מבטל את עצמו מול בן זוגו, אבל אם בןאדם הוא "מלא" כשלעצמו, אז שום דבר לא ירחיק או יגרום לבגידות כאלה. כי תחשוב גיא, למה בן אדם בוגד?????????????? ויש לזה הרבה סיבות, הוא מחפש בנשים אחרות את " החופש" והפאן שחסרים לו מצד אישתו, אבל אם אישתו היא כזאת שיהיו לה את כל הנתונים האלה, אז הוא לא צריך לבגוד כלכך הרבה. לפי מה שהספקתי ל"הכיר" את פרסילה היא די משעממת, ולא מצחיקה ולא בעד "חופש" מי יודע מה..היא בחורה די רגילה, ומאוד קל ללהחליף אדם כזה "רדוד" באנשים אחרים לצערי..גם אם היא היתה מלכת היופי, אופי זה מאוד מאוד קובע בזוגיות , אסור לגרום לשעמום , תריך כל הזמן להתחדש ולהעלות את האדרנאלין בימים יפים של צחוק וכייף, ולא בהטחות , ובחבישת כובע של " בלשים" ופרצופים ממורמרים, זה לא מוביל לכלום, והיא לצערי היתה כזאת, או יותר נכון לצערה ולצערו ..אני לא חייייתי שם וזה לא מענייניי חחחח ואני לא חיה בסרט הודי..
כי שם כל הזמן בוכים...

YGep

New member
../images/Emo99.gifתקשיבי

אני מכירה אנשים לצערי שהאופי שלהם זה בגידות ובכלל בכלל בכלל לא קשור לבת הזוג! לבגוד זה אופי! הבחור שאני מכירה הוא מודה שבחיים לא יוכל לא לבגוד אני לא יודעת איך היא היתה צחקה או לא אתה לא נמשך לא מרוצה מהקשר תעזוב את הקשר אני בטוחה שאלויס לא הפסיק לרגע לבגוד בה! ולא משנה איך מה מו היא היתה.... אולי בגלל שאנחנו יודעות את התוצאה אז את חושבת שהיית נשארת

אני מסכים בעניין של נודניקית../images/Emo45.gif

את לא באמת יכולה לדעת עד כמה היא הייתה נודניקית, ועד כמה הכל היה כמו שמנסים לומר. כמובן שבגידות נוצרות מאי- מושלמות ופאן של הזוג, אבל תשימי לב שאלביס בגד בפריסילה הרבה לפני שהם היו נשואים + 1. היא עזבה את ביתה והתגוררה באחוזה שלו, ולא בגדה בו. היא באמת אהבה אותו, כנראה. הוא הועיל יותר זמן להיות בקירבת נשים אחרות לסקס פרוע! סליחה, למה שהיא תקבל אותו כפי שהוא, והוא רק יחפש לחזור ושהיא תקבל אותו בזרועות פתוחות, שלכי תדעי אם לפני שעתיים הוא לא יצא מביתה של איזו שחקנית ושכב עמה??? לא אני באמת רוצה לדעת אם שיגרה כזו הייתה מספקת אישה כלשהי??? לא צריך באמת להיות עם פרצופים ממורמרים, כי וואלה, זה לא מוביל לשום מקום. מה שכן, צריך להרחיק מצמך כל דבר שלא גורם לך לאושר, ומאכזב אותך.

יפית, נכון מאוד../images/Emo45.gif

לבגוד=אופי ! בן-אדם שמחפש תענוגות באחרות, לרגע לא יפסיק בכך. אני חושב שדווקא הדחף לבגוד מייצר תחושה שמשהו לא טוב ומספק בבת הזוג. צריך קודם לעשות חושבים אם מה שחשוב הוא אישה עם בת או שהחשוב הוא ללכת ולהתפרע עם כמה בנות בחדר?? הבעיה אצל אנשים שבוגדים היא - הם חושבים דרך המוח הקטן במכנסיים. אז חבל באמת להשתדל.. חבל שמערכת יחסים תהפוך להיות מכנית ולא מהלב והרגש.

ח'ברה תודה רבה על התגובות .. ../images/Emo13.gif ד"א אני

מת על אלביס שומע אותו כמעט כול יום אין על הזמר הזה פשוט .. הלוואי שהייתי יכול לחיות בתקופה שלו ! ומה אתם אומרים על השיר "In the Ghetto" החידוש עם הבת שלו ? אני חושב שזה אחד השירים היפים!

למעלה