לגבי השידור בערוץ 1

itaiash

New member
לגבי השידור בערוץ 1

אם אפשר ביקורת בונה (לדעתי): אני לא רוצה לרדת יותר מדי לפרטים כי בכל זאת שידור ראשון וזה ישמע לא משהו וזה לא המטרה. הדבר העיקרי לטעמי-צריך לשדר את התחרות!! פשוט מאבדים עניין. הסברים צריך לבוא כדרך אגב תוך כדי. צריך סדר - שדרן +פרשן. כל אחד זורק משהו שבא לו וזה נשמע סלט. ברור לי למה זה - אתם מאוד רוצים ללמד את הקהל החדש. אבל יוצא מזה סלט גדול. לדעתי הגישה הנכונה - להתייחס לקהל כאילו הוא מקצוען. ברגע שרואים את זה עם קצת עניין כבר נמשכים ונשארים. כאשר כל זמן מסבירים (למשל על האירו באר ומליון דברים אחרים) גם אי אפשר לקלוט כל כך הרבה אינפורמציה וגם אי אפשר להתחבר לרוכבים. רוכבים נמצאים על המסך ואתם בקושי מדברים עליהם. אקשן!!!! אני מבין שזה למשוך צופים חדשים אבל לדעתי זו הדרך. אני מכור לאופניים אבל בכלל לספורט. כשאני רואה ספורט שאני לא כל כך מכיר ביורוספורט אני נהנה כי הם מדברים אלי כמו אל מישהו שכבר מבין. ואני נכנס לעניינים לאט לאט. אני חייב להודות שבעיקר הייתי ביורוספורט אבל רציתי באמת לבדוק. אני יודע שזה לא קל. בהצלחה!!!

abeegilat

New member
../images/Emo51.gif איתי על המשוב

שלום לך ולשאר העמיתים אתמול נמסכה המסורת שהחל בה ערוץ 1 לפני 3 שנים והתחיל לשדר בשידורים ישירים את הטור דה פרנס. היינו באולפן ד"ר יוני ירום יו"ר איגוד האופניים, בועז שחר עורך מגזין "אופניים" ומנהל הפורום הזה, ועבדך הנאמן. רצוני לציין שלפני שהתחיל השידורים כבר פניתי לגורמים ובקשתי מהם שיתנו לכם הקוראים לחוות דעתכם, להתייחס, לתת משוב, לבקר או כל דבר אחר, ואתה ושאר הכותבים מוזמנים לעשות את זה כאן בפורום או ישירות לפחות אלי ונתייחס לכל הערה שיש לכם לומר ואני אומר את זה רק על סמך דעתי האישית בלבד. אני גם חייב לומר שיש כאן בפורום רמה גבוהה מאוד של אנשים אייכותיים שיודעים ומבינים בנושא של אופני כביש. ועכשיו לעצם העניין שכתבת. תראה זה היה השידור הישיר הראשון של הטור הזה. יש בארץ אנשים רבים שאינם מבינים עדיין את הטור ואת התחרות. אתה יודע מה אפילו את הצבע של החולצות ומה הן מסמלות. רצינו קודם כל להעביר לאנשים את הנושא הזה. דבר נוסף וחשוב היא הסקנדל המתגלגל מספרד. אי אפשר להתחיל את השידור של הטור בלי לפחות להתייחס בכמה מילים ואפילו באריכות לנושא הזה. לגבי הנושא של הדיווח. אז יכול להיות שביורוספורט מתייחסים אליך כאל אחד שמבין וזה אולי באמת המצב אבל אני רוצה לומר לך שיש הבדל מאוד גדול בין כתב ( reporter ) המדווח על מה שקורה ובין פרשן היושב באולפן ומנתח את המצב. כשזינקו 10 הרוכבים האחרונים כבר החל המנחה לדווח ופחות עסקנו באולפן בפרשנויות. אני חושב שככל שטור ייתקדם נעסוק יותר בניתוח האסטרטגיות ובפרשנות ופחות בדיווח שכן לזהות את הרוכבים זה דבר שכל אחד בבית שמכיר וצופה בטור יכול לעשות בלעדינו הפרשנים. בכל אופן תודה על המשוב ואני מבטיח לך ולשאר עמיתי שכל הערה שתעירו כאן בפורום או ישירות במייל או במסרון אלי ילקחו במלוא הרצינות ותהיה לכך התייחסות מתאימה. בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

nirism

New member
משוב

לעניות דעתי מספיק צמד ! אין צורך ב 4 אנשים לסיקור מהאולפן

abeegilat

New member
כך זה יהיה מעתה ואילך ../images/Emo45.gif

שלום לך ולשאר העמיתים שידור ישיר ראשון של הטור בפרולוג הוא אירוע גדול. מתחילים טור חדש יש הרבה זמן שידור ויש גם הרבה מאוד מה להגיד ביום הראשון של התחרות. לפיכך היו בשידור באולפן חוץ מהמנחה עוד שלושה פרשנים. מעתה ואילך בכל יום של שידור ישיר ישבו באופן 2 פרשנים. אגב, לדעתי העניין הוא מאוד בונה. לכל אחד יש הרי את הדיעה שלו ועצם הדיאלוג והקונפליקט שנוצר בין אנשים שונים גם אם הם מאותו התחום גורם ל"בריינ סטורמינג" ויצירתיות רבה יותר בשידור ובפרשנות. אגב, לשבת באולפן שעה או יותר ולדבר זה המון המון זמן. למרות ההכנות הקפדניות יש לא מעט צורך בידע בנושא כדי לאלתר. כך ששני אנשים לדעתי באולפן זהו שילוב מצויין. ושוב תודה על המשוב. בברכה אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

RONAL111

New member
כמובן זהה מבחינת המשמעות אבל...

עדיף לכתוב מושגים בעברית -בעברית ומושגים באנגלית -באנגלית או את תרגומם בעברית אבל לא לכתוב מילים אנגליות בעברית. תודה וסליחה

abeegilat

New member
../images/Emo51.gif לך מבטיח שנשתדל לעשות

את המיטב כדי שאנשים יבינו שרכיבה ע אופניים זה גם כוח הכוח אבל גם הרבה כוח המוח בדיוק כמו השם האינטרנטי שהגדרת לעצמך. מישהו פעם הגדיר את מירוצי הכביש כ"משחק שחמט" על 2 גלגלים. אתה מוזמן להציע, לבקר, לתת משוב, לכתוב מסר, ובלל להיות מעורה כדי שאנחנו או לפחות אדבר בשמי כשאהיה שוב באולפן על תקן של פרשן אוכל להביא את קולך קולו של האיש שרואה וצופה ומבין לפני כולם קבל עם ועדה. תודה מראש ויום טוב אייבי גילת יועץ לרוכבי אופניים טים מצמן פולג 4679299 - 052

Mont Ventoux

New member
ראיתי היום 1

לאאא!!! מה זה??? איפה הלהט? איפה התשוקה? מה זה, הישיבה המנומסת הזו? אתם נורמאלים? זה מת לחלוטין בלי התשוקה. צריך להיות אדם - אממ.. - מאד מיוחד כדי להקשיב לזה. כבר יותר טוב תגידו שטויות, רק שזה יהיה חי, שתתלהבו. - נורא בסיסי. כופים עליכם שם עצירות? איך אפשר ככה לשדר ספורט. שיר ערס. ספורט של פלצנים. איןןן, מיד לזפזפ. טוב, כתבתי ככה, כדי שאולי תתעצבנו, קחו ת'עצבים מחר לשידור והביאו את הלהט, את האהבה, את התשוקה. אל תתנו לערוץ 1 להרוג אתכם. Eat the bear ! לטובת עם ישראל. ולהתרגש. להתרגש. רוצים ריגושים. הינקאפי אץ לספרינט הביניים אז לתת איזו תגובה בטון קצת שונה... טק, טק, טק, טק. קצב קצב. במיוחד במיוחד בספרינט. איזה קבוצה עלתה, מי נשאר מאחור, על איזה גלגל הוזהווד, בונן, מקיואן, מי אחרי מי, הו די לוקה מאבד מגע .... מי איבד מיקום, מה זה? מוקדם מידי מוקדם מידי, למה בונן מאיט, מה קרה שם.... איןןן, אחד הפרשנים חייב להיות במירוץ ולתת את הלהט. חובה חובה חובה. לא יתכן שהצנוניות תשלוט. ועוד - לא ראיתי אילו עזרים יש לכם שם, אבל מבחינתי תתחברו ל-17 לפ-טופים, אזניות לתחנה זו או אחרת והביאו את מה שקורה במירוץ. דקות ארוכות חיכינו עד שקאספר יצא מהפה. טוב, אז לא זיהיתם, לא נורא, אז תעזרו בצרפתים באוזניות. אחרת מה? כלי עזר אחר שיכול לעזור - http://www.onlybike.com/fra/doctour.htm או משהו אחר בסגנון הזה. ככה לזרוק מיד הישגים של... אבל הכי חשוב, אל תוותרו על התשוקה. תגובות מהירות ולוהטות. זהו. זה מה שיכולתי לחשוב עליו עכשיו. בהצלחה, בהצלחה.

gsprukt

New member
מסכים עם ונטו

לגבי (חוסר) הלהט. ספרינט מטורף... ובאולפן... אווירת בית אריאלה ביום השנה לש"י עגנון. תתעוררו קצת, אולי צריך להביא שדרן קצת יותר טמפרמנטי + פרשן או שניים. שדרן = אנרגיה פרשן = תובנות וחוץ מזה, שיהיה בהצלחה!

daskarov

New member
נכון, נכון ../images/Emo45.gif

חלקו תפקידים (מנומס, מתלהב או שדרן פרשן), שימו לב למאוצי הביניים (הינקאפי), שדרו מה שקורה על המסך, אם הוא רחוק בקשו אחד קרוב. תדרכו את השדר - לא יתכן שהוא יחכה לפריצה של 4-5 רוכבים 4 פעמים בשידור. הכי חשוב - תעשו מה שוונטו אמר !! תתלהבו ממה שקורה ואל תספרו על מה שלא רואים. Focus on the Sport

למעלה