לגבי הרחבת אחריות

pink tulips

New member
לגבי הרחבת אחריות

היי יש לי מחשב HP PAVILION שרכשתי לפני כשנה יש לי אחריות עליו עד סוף החודש בלבד ואני מתלבטת אם לבצע הרחבת אחריות עליו במסגרת המעבדה של HP. הם מבצעים הרחבת אחריות לשנתיים (אין אפשרות לשנה) תמורת 1165 ש"ח לשנתיים (לא כולל סוללה ושברים). המחשב הזה משמש אותי רק בבית ואני לא מסתובבת איתו בחוץ. קניתי נייד כדי לנייד אותו בבית. כעת, אני לא יודעת אם כדאי לי להוציא סכום כזה גדול על הרחבת אחריות. מה אתם מציעים? כדאי?

אלפרד1

New member
זה תלוי במספר גורמים ../images/Emo160.gif

א. העקרון הבסיסי על פיו פועלות כל חברות הביטוח הוא - עד כמה את שונאת סיכון? על זה רק את יכולה לענות בעצמך. ב. כעקרון, מחשב נייד "מועד יותר לפורענות". עצם העבודה שאת נמצאת איתו בבית, ולא "מוציאה" אותו לטיול - מצמצמצת, מן הסתם, אפשריות לפגיעה. אולם, עדין ישנם רכיבים המועדים לפורענות - ולכן זה תלוי גם באופי הפעילות שלך (שעות עבודה וכ'ו). ג. אין "חוק" בעניין - אולם, יש "כלל אצבע" על פיו לפחות אני פועל. מחיר האחריות לא צריך לעבור בשום מקרה 25% משווי המחשב. לכן, בדקי מה שווי המחשב שלך היום + שווי עתידי מוערך בעוד שנתים ותגיעי לתשובה לבד. לסיכום, כל תשובה עלולה להיות עצת אחיטופל - ולכן זהירות נדרשת, בשורה התחתונה, רק את יכולה לבחור בדרך - בהצלחה

pink tulips

New member
תודה אלפרד

נדרשת לשלם 1260 ש"ח להרחבת אחריות לשנתיים עבור מחשב HP PAVILION 1.6 המחשב עולה היום כ-5500 ש"ח

למעלה