לגבי הפרק JUMP THE SHARK

orityemini

New member
לגבי הפרק JUMP THE SHARK ../images/Emo58.gif

דין רמז לכך שהאקדוחנים לא באמת מתים כשאמר שאם נסתכל טוב בפרק נראה כי בסצינה של הלוויה שלושת הארונות באותו הגודל וכי זה לא ייתכן מאחר ובונים ארונות קבורה לפי המידות של האנשים ואחד מהאקדוחנים היה גבוה (לאנגלי) והשני נמוך (פרוהיקי)...ושזה היה מתוכנן מראש על ידי הכותבים.

pusher

New member
זה נקרא פאשלה, אם כבר מדברים..

על פאשלות של מתים...אז ב-our town הנכדה של צ'ייקו שמתה זזה שכיסו אותה בניילון..והיא זזה גם בחדר הניתוחים

Gilliana

New member
אז רגע...

אז אם כך - איך זה שהם באים בתןר Ghosts למאלדר ב- The truth? או שמא הם לא היו Ggosts? ובכלל - אולי תספרי לנו סוף סוף מה היה בפאנל השו"ת?

orityemini

New member
את האמת גם אני חשבתי על זה...

ויכול להיות שמאלדר סתם דימיין אותם והם לא באמת מתים...אבל זה באמת מעלה שאלות כי הוא ראה יחסית הרבה אנשים מתים בפרק הזה. האמת? לדעתי הם פשוט נכתבו בפרק של ה"אמת" כי רצו שהם ישתתפו בפרק האחרון כי לא ידעו אם יעשו סרט. אבל לדעתי הכוונה המקורית היתה בעצם שהם לא ימותו. זה גם מסתדר עם מה שדין ענה לי כששאלתי אותו אם האקוחנים ישתתפו בסרט במידה ויהיה סרט. הוא ענה שכן (למרות שאתם יכולים לקחת הכול בערבון מוגבל, מאחר והוא אמר שהם היו האחרונים לדעת שעושים להם סידרת ספין אוף) הוא סיפר סיפור משעשע על כך שיום אחד הם פותחים את העיתון ומגלים שעושים להם סידרת ספין אוף. והם היו המומים כי הם ציפו שמישהו לפחות מחברת פוקס יתקשר אליהם ויעשה איתם דיל (כי בתקופה הזאת הם לא היו קשורים בחוזה לכלום) ומשלא קיבלו טלפון שאלו את כריס קרטר והוא הסתכל עליהם כמה שניות במבט מופתע ואמר "אה...אני צריך לעשות שיחת טלפון דחופה" ונעלם לו. רק אחרי חודשיים פוקס יצרו איתם קשר ואמרו להם שהם מצטערים שזה נודע להם ככה....LOL.

Gilliana

New member
ואללה? בטח איזה...

... ישראלי לשעבר מנהל את "פוקס"
תגידי, שאלתם אותו במקרה אם הוא יודע מה קורה עם התביעה של כריס נגד פוקס? לא שאני חושבת שיש חדש, כי אני מניחה שאילו היה זה כבר היה מדווח בעיתונות...

orityemini

New member
כן. וכרגע המצב בין פוקס לכריס קרטר

לא ממש טוב. או כמו שדין אמר את זה: פוקס לא אוהבים את כריס וכריס לא אוהב את פוקס. אבל אם יהיה סרט (למרות שזה נראה לו קלוש עכשיו) אז האקדוחנים ישתתפו בו.

Gilliana

New member
טוב, כל זה בחזקת...

Common knowledge. ומשפטים כאלה עלולים לארוך שנים...

למעלה