לגבי הפורום..

MuayThai4Ever

New member
לגבי הפורום..

אמממ אנשים למה יש פה הודעה ביומיים??הוא נהיה די משעמם......מה קרה אין על מה לדבר כבר?

Bantus

New member
בגלל שאתה חדש זה עדיין מוזר לך...

ככה זה בערך פה...זה כבר הרבה זמן אז אני מנצלת הזדמנות זו להוריד לכולםפ לטמה לעין (אבל לא באמת) ולהעיר את כולם!!!

Escova

New member
לקונג פו, ג'ודו, טאיקוונדו, איקידו

וכול השאר, אין פורום משלהם, והם כולם כותבים תחת פורום "אומנויות לחימה", אין אפשרות שפורום יחיד לקפואירה יחזיק ת'עצמו... מהתחלה ידעתי שפורום יחיד לקפואירה לא יעבוד... הבעיה היא שבפורום אומנויות לחימה מקומנו נעדר, כיוון שאנחנו יוצאי דופן בהגדרה של אומנות לחימה, ואני עדיין לא משוכנע אם אכן אנחנו אומנות לחימה (בבקשה ממכם, אל תהפכו את השרשור הזה לנסיון לשכנע אותי שזה כן, אחרי 3+ שנים בקפואירה, עדיין אני לא מגדיר את זה כאומנות לחימה, אז תחסכו ממני את ההטפות...) אנחנו 5-6 איש פעילים, אולי יותר, אולי פחות... הם מעל 100... ועם הוויכוחי קבוצות הטיפשיים שהיו פה הצלחנו לגרום גם למעטים חוסר חשק להשאר... (אני מכיר אישית אחד...) רובנו גם בגיל העשרה, ולאף אין ראש להתחיל לזרוק פילוסופיות חיים עמוקות על הקפואירה, ככה שנשאר לנו רק לחלוק חוויות... אז למה הפורום לא זז ? רטורי לגמרי...

j i m m y

New member
קפואירה היא משחק

-וגם תחסכו ממני את ההטפות - קפואירה לא מכילה פילוסופיות חיים עמוקות עליה, לי אישית, שהייתי בין 3 מורים, אף אחד לא עצר את השיעור באמצע והתחיל לדבר על המשמעות של לא להשתמש בקפואירה אלא רק אם מגינים על עצמינו ומורשת קרב עתיקה של הקפואירה ואיך הם מתרגלים נשימת צ'י כדי לחזק את הדופלה שלהם. לא היו שיחות על איזון העולם על הפוינט שבבאנסאו וכל מיני כאילו דברים. הייתה קפואירה, נטו. ואני נהנתי מזה.

Bantus

New member
אז אין לך מושג ב../images/Emo93.gif

אבל ממש ממש אין מצב שאני יתחיל לכתוב פה את כל הפילוסופיה... אבל זה מזכיר לי, יש לי עבודת תירגום קטנה שעידו עשה, כשאני יסיים לתרגם (כי ממש אין חלי זמן לזה בזמן האחרון) אני יעלה את זה פה. והפילוסופיה הזאת, היא רק של אבאדה, ותחשוב עוד כמה קבוצות ומאסטרים יש...וכל אחד עם הגירסה שלו אבל פילוסופית קפואירה, אוהו יש...

j i m m y

New member
הייתי באבאדה הרבה זמן

ואהבתי את הקבוצה הזאת. מה הפילוסופיה שלה? לעזור לאנשים? אני מכיר את זה. אבל בארץ לא מיישמים את השיטה הזאת ב
ועדין לוקחים כסף מהתלמידים, לעומת זה שבארה"ב ובברזיל עדין מלמדים בחינם לגמרי. בנטוס, ידידי, אני למדתי קראטה כשהייתי קטן, ואני יודע טוב מאוד מה זה 'הפילוסופיה היפנית' שעליה הם מדברים. עד שלא תלך ותלמד קראטה לפחות שנתיים, לא תבין כלום. צר לי לאכזב אותך. אני לא מבין למה כל כך רע לך שאין פילוסופיה בקפואירה. למה צריך פילוסופיה?? בכדורגל, יש פילוסופיה? באיגרוף, יש פילוסופיה? אתה נהנה, אני לא מבין למה אתה צריך יותר מזה?? תגיד תודה שיש את הקפואירה ותסתפק בזה! בנינו, אני נהנה מקפואירה יותר מכל דבר אחר! אין צורך להתגונן, זה שאין בקפואירה פילוסופיה זה לא אומר שזה רע.

למעלה