לגבי הפגישה!!!

r o n i t 19

New member
לגבי הפגישה!!!

יש לי רעיון.הרי כל הזמן אנחנו נפגשים ולא כל מי שיודע את המשימות מקפיד להשתמש במשימות והרבה פעמים הייתי יוצאת מהפגישות בידיעה שהיה ממש נחמד אבל הפגישה לא נתנה לי כלום לגבי הדיבור הרי אני יודעת את המשימות ומנסה לדבר עם המשימות. אני מציעה שכל אחד שבא לפגישה יכין הרצאה כ 10 דקות על כל נושא שבא לו למשל- יספר על העבודה שלו, על ספר שקרא, על תחביבים שלו..על כל נושא שבעולם,עם המשימות!!! אני חושבת שזה יתרום הרבה. כל אחד יעמוד 10 דקות וידבר על נושא שהוא הכין. תכתבו ותישבו על זה ותקליטו ותקשיבו לעצמכם והכל עם המשימות.אני חושבתצ שזה יתרום המון. אנחנו נכניס את עצמנו למצב לחץ ובכל זאת נדבר עם המשימות(כמובן מי שמכיר אותם) ומי שלא מכיר אותם ידבר גם בלי בושה עם גמגום בלי גמגום על מה שהוא רוצה. כמו שיש הייפארק של אמב"י. אני חושבת שזה באמת דבר מצויין. אז מה אתם אומרים??!!!!???

geashono

New member
לא חייבים 10 דקות

בירושלים זה עומד על 3-5 דקות אבל זה לא הנקודה צריך משמעת! או עצמית או קבוצתית או את דיוויד דווקא אצלי בכל הפעמים (חוץ מהפעם האחרונה) כן הרגשתי שהפגישה מחזקת לי את המשימתיות ולאיזה מצבי לחץ התכוונת?

לא נראה לי שהפורום זה המקום

לדבר על זה.רונית אנחנו מהפגישה האחרונה מדברים אם משימות ולכל אחד יש לו זמן לדבר איך שהוא רוצה אנחנו קבוצה תומכת וככה נעשה כל פעם. אל תדאגי יהיה לך את הזמן לדבר.

geashono

New member
דווקא זה רעיון טוב

יש לי mp3 מקליט אז אני יכול להקליט ואפשר לשמוע איך דיברנו דווקא משמיעה של ההקלטה שהקלטתי בירושלים שמעתי שלא דיברתי מספיק משימתי כך שזה עוזר לפחות לי וגם אפשר כללית לחשוב על נושא שכל אחד ידבר

shuky63

New member
אני ממליץ לכם,חוץ מההצעה של רונית

שכל אחד ידבר כמה דקות על נושא שהאחרים יתנו לו באותו רגע.דוקא נושא שלא התכונן עליו ואולי גם לא שולט בו

למעלה