לגבי הנקה

לגבי הנקה

הי לכולם אני כותבת בפורום הזה בפעם הראשונה, אני מקווה לקבל תגובות ותודה אם כן.. בכל אופן יש לי תינוקת בת כעשרה חודשים שאוכלת מוצקים (אמנם לא באהבה גדולה אך אוכלת..) יש לה רגישות לחלב אז אני נותנת לה רק חלב שלי.. אתמול קבלתי את המחזור ואני בלחץ האם משמעו של דבר שאני מאבדת בהדרגה את תפוקת החלב? שאבתי היום אחרי שעתיים ויצאה כמות מאוד קטנה, זהו המחזור הראשון אחרי הלידה, מה זה אומר? אני רוצה להמשיך להניק. תודה עבור כל התגובות.

Revili

New member
מחזור והנקה

המחזור משפיע בצורה שונה על ההנקה אצל נשים שונות. רבות לא חשות כלל בהשפעה שלו ואילו אחרות מדווחות על ירידה מסויימת בתפוקת החלב. מה שברור מעל לכל ספק, שגם אם יש ירידה מועטה בכמויות החלב, המצב הוא זמני ביותר וחולף תוך ימים בודדים. מה שעלייך לעשות הוא להמשיך להניק/לשאוב ואם יש צורך והתינוקת מבקשת זאת, להניקה ביתר תכיפות ... אין שום סיבה שקבלת המחזור תסמן את סוף ההנקה שלך... אני הנקתי "רק" שבעה חודשים ללא מחזור ועוד שנה ושבעה חודשים עם מחזור...בסה"כ יותר משנתיים. הרגעי (לחץ אף פעם לא מועיל להנקה) והמשיכי להניק בכייף.

תודה, תודה

ושוב תודה על האינפורמציה ועל העידוד.. אקבל את העיצה שלך, וכמובן אמשיך להניק.. ומקווה שנסיונך יהיה כשלי.

אפרופו מחזור

אפרופו מחזור... הבת שלה כבר בת שנה וחודש, אני עוד מניקה. נוטלת גלולות סרזט. קיבלתי כחודשיים אחרי הלידה ומאז כלום. זה נורמלי?

Revili

New member
נורמלי בהחלט...

בזמן לקיחת סרזט שכיח שהמחזור לא מופיע במיוחד אם מניקים במקביל.

למעלה