לגבי הניסיון בפאבים..

TOTAHON

New member
לגבי הניסיון בפאבים..

אז זהו שכולם רוצים ניסיון.. אבל אם אין לי שום פרוטקציה ואני סתם בנאדם ממוצע שרוצה לעבוד בבר.. אז איך אני מגיע להיות ברמן לעזאזל ? הכרתי מישהו שעשה קורס , ואחרי הקורס לקח לו שנה עד שהוא מצא עבודה.. וזה בכלל לא היה בבר , אלא בבית קפה....... אבל נראה לי שזה לא ממש משנה כי ברגע שעבדת אפילו חודש אחד , רכשת את הניסיון הדרוש... אבל לפי דעתי גם מלצר זה כמו ברמן קצת.. אז זה גם יכול להוסיף.. אבל העניין הוא שאני רוצה באמת ללמוד ולרכוש ניסיון .. מישהו פה מכיר את הסיטואציה ? מישהו פה יכול לעזור לי ??

marsala

New member
תותחון הבעיה שלך מוכרת

ואם זה יהיה לך לנחמה אז שתדע שהבעיה שלך היא בעיה עולמית,היא לא מיוחדת לישראל בלבד. להיות ברמן טוב עם המון רצון לעבוד במקום טוב עם אווירה שמתאימה לך וכו' זה כמובן לתפור את עצמך למקום עבודה מאד ספציפי,וזה קשה. העיצה שלי לעבוד איפה שרק ניתן,גם אם זה בית קפה,לנסות ליצור קשרים ,להכיר אנשים ,ללחוץ הרבה ידיים,לדעת שלא תמיד יציעו לך עבודה חמש דקות אחרי שהכירו אותך,לנסות ליצור כימיה מסויימת וחיובית עם אנשים שכבר עובדים בבארים שמתאימים לטעם שלך,לא לפחד מידי פעם גם לנדנד להם,אולי צריך מישהוא לכמה שעות?,אולי ערב?,תתחיל בקטן ותמיד תמיד תאמין בעצמך! וכשתגיע לשם,היה אמיתי,תחייך הרבה,בלי פוזות ואגו,שירות טוב,באר מתוחזק טוב ולעולם לא להפסיק ללמוד! תשמור איתנו כאן בפורום על קשר וספר איך הולך לך, לא יודע למה אבל יש לי הרגשה שאם תמשיך בקו הזה,תמצא את שתחפש,למה? ככה. אינטואיציה של בין השורות...אתה יודע,הגישה שלך נכונה . הרבה הצלחה, מוש

dburac

New member
ראשית כול.

בלי לבאס אותך אם לא שמת לב. ככה זה בהרבה מקומות בחיים. מאיזה איזור אתה ? כמה דרכים להשיג עבודה בבר. 1. תעשה סיבוב, תשאל בכול בר שאתה רואה בדרך שלך, בדג טרי אין לך כולכך את הזכות לברור מקומות, נניח אתה גר בתל אביב תעבור בר בר ואתה תמצא אחרי כמה ימים. 2. תגש לבית הספר שלך הם מחוייבים לארגן לך מקומות שצריכים ברמנים (רשימה כזאת) יותר מזה שהם מחוייבים ברוב בתי הספר לא משנה מתי סיימת ללמוד הם מחוייכים לתת לך את השירות הזה, לפחות בבר מאסטר תדמור. 3. בהנחה שאתה מתל אביב, יש לך את האינטרנט שיש שם לא מעט הצעות עבודה, וגם לוח העיר שקבוע מי שמפרסם שם הם "ארקפה" שעכשיו מחפשים נטו ברמנים, ולא בריסטה. שיהיה בהצלחה תלחץ על זה חזק, מוטיבציה, לא נשברים, וזאת הדרך לגדולה. בהצלחה.

TOTAHON

New member
אני חיפאי.. לא מת"א..

וגם בחיפה יש הרבה פאבים ובתי קפה.. מי שחיפאי מכיר את מוריה שיש שמה המון פאבים ובתי קפה. אבל העניין הוא שכולם רוצים ניסיון . עשיתי כבר סיבוב ביניהם. והדבר היחידי שהצלחתי למצוא זה עבודה בתור עוזר טבח. אז נראה לי אני יתחיל בזה בינתיים (טוב אני גם צריך להתפרנס..) ואם הזמן והניסיון אני אפתח קשרים ומיומנות , ואז נראה לי אני יאכל ל"השתלט" על הבר..... אחלו לי בהצלחה...

amircn1

New member
כמו...

בכל מקצוע... תתחיל מלמטה ותשאף להתקדם הלאה, אני מכיר לא מעט ברמנים שהתחילו בתור מלצרים ואח"כ היו ברמנים באולמות אירועים

למעלה