לגבי הנוצרות

Lu Tze

New member
אז אתה אומר

שקיום המצוות יכול להשתנות בהתאם לנסיבות?

הקרבת קורבנות למשל

בלתי אפשרית אם לא קיים בית המקדש,כמו שבלתי אפשרי לבנאדם שגר בעיר לקיים מצוות שקשורות לחקלאות(כמו לא לחרוש בשור וחמור ביחד)

Lu Tze

New member
יש הבדל בין שני הדברים.

אבל נעזוב את זה. מספיק לומר שנוצרים מאמינים שחוקי התורה השתנו ולכן מאמינים שחלק מהדברים בה היו נכונים רק בשעת כתיבתה. ולא התייחסת בכלל לשאר הדברים.

יש כל כך הרבה דברים

לא הגיוניים בנצרות שאפשר לדבר על ימים.מתחיל מסתירות שבברית החדשה עצמה,נגמר בסתירות בין ברית החדשה ואמונה הנוצרים של היום.אגב קשה לי לענות בבת אחד ל10 שאלות,יש פה בפורום עוד מישהו דתי או שאני היחיד פה?

L7

New member
אתה דתי מזדמן שסופו לברוח בתיסכול

שכן הדת כאן מוצגת במערומיה המגוחכים בעליבותה ושקרנותה

שוב אתה לא עונה לעניין

הסיבה היחידה שאני יכול לעזוב את הפורום זה בגלל ה"תשובות" בנוסח זה,אם אני רואה שאין אנשים שמוכנים לדבר בצורה רצינית,רק מלעיגים,אז באמת אין על מה לדבר.התשובות כאלה לא מוסיפות לך כבוד

יש כל כך הרבה דברים

לא הגיוניים בנצרות שאפשר לדבר על ימים.מתחיל מסתירות שבברית החדשה עצמה,נגמר בסתירות בין ברית החדשה ואמונה הנוצרים של היום.אגב קשה לי לענות בבת אחד ל10 שאלות,יש פה בפורום עוד מישהו דתי או שאני היחיד פה?

Dr Spock

New member
../images/Emo32.gifבאמת לאן הדתיים נעלמו?

אולי כדאי שנפתח במסע פרסום בפורומים הדתיים? נעשה מבצע "חבר מביא חבר" (או "חרדי מביא ת'חלסטרה").

selgarat

New member
אתה רואה את אלוהים כדביל?

אחד שמרכיב תוכנית ונותן לך את כל הפרטים על ההתחלה. אתה חושב שהיית מוכן לקבל את כל הפרטים מהרגע הראשון? ברור שלא, וגם היהודים יודעים שצריך להכניס שינויים בתורה במקומות שבהם המצב השתנה מאז ועד עכשיו. ההבדל היחיד בין היהודים לנוצרים הוא שהנוצרים נותנים טיפה יותר קרדיט לתוכנית האלוהית ומשערים שבתוך התוכנית יכולים להתרחש שינויים שידרשו אפילו ביטול של חוק ישן ליצירת חוק חדש. זה נכון שגם הם משתמשים בכוח הזה למטרות מוזרות בדיוק כמו שהיהודים משתמשים בכוח שהקיבעון נותן להם למטרות מוזרות, ככה שבסופו של דבר אין מישהו צודק ומישהו טועה. דרך אגב אם אתה חושב שאלוהים מעולם לא התאכזב מבני האדם והגיע למסקנה שהוא מתחרט על מה שעשה איתם אז תחזור לסיפור נוח ותקרא בעצמך, זה מהתורה שלך, של היהודים.

למעלה