לגבי המפגש.......

• פותח הנושא geru
  • פורסם בתאריך

wimpi

New member
הקשר: זה מופיע בהגדה של פסח

בוקר טוב ההגדה הוצאה לזכר ועילוי נשמות של קורבנות אסון צה"לי כל שהוא שארע בשנים האחרונות. (צבעתי את הפרטים בתכלת מפעת כבוד וצינעת הפרט...אפשר להבין). התמונה מופיעה בעמוד השלישי, זהו אוגדן קשיח המכיל 8 עמודים. רק אגלה לכם את בית הדפוס, שתדעו לא לפנות אליו בעת הצורך: "תאנה" סדור ועיצוב, רחובות. והפרס: מותר לך להרטיב את המצות לפני אכילתן... יום נעים ואביב שמח מתן

python 4

New member
לא הבנתי, זו תמונה שהוכנסה לשם

בטעות, או סתם כדי להראות שפעם היו באים לסדר פסח אנשים על גמלים ההולכים בעקבות כוכב נוצץ? והפרס שלך לא משהו. אפשר משהו קצת יותר קונקרטי?

wimpi

New member
התמונה..

התמונה מופיעה ליד הפסוקים הבאים: "ויוציאנו יי ממצרים...באותות ומופתים..." כנראה העורך המוצלח ראה בדמיונו: יציאה=שיירה, מצרים=גמלים, אותות ומופתים=כוכב בוהק בשמים... או שהוא יודע את מקור התמונה וחמד לו לצון או שהוא לא ידע ואז אין את מי להאשים ברגישות/טיפשות. יש באוגדן שש תמונות..ליד "מסובין" הוא שם תמונה של משפחה היושבת סביב שולחן, ליד "מעבדות לחרות" הוא שם תמונה של נערה וזקן דשים תבן..וכדומה. פרס אחר...אתה משוחרר מאכילת הגזר על הגפילטע פיש...

בּני

New member
הגדות

לגבי השניה, אהההמ... לצערי אני לא בטוח... נראה לי שהיא ללא שינויי נוסח אבל... אשמור לך את הגדת הבונים. חג שמח בני

למעלה