לגבי המפגש.......

• פותח הנושא geru
  • פורסם בתאריך
גם סבתא של יותם היתה חברה

ב"תנועה המאוחדת" בקן קרית חיים. שנים גדלנו על סיפורי התנועה שלה, ואף הלכנו למחנות העולים עקב כך. אצלי זה החזיק בדיוק שנה (אחותי עברה לצופים ועשתה חיל שם).

אני אפילו הספקתי להציץ

ברמת החייל היה קן של התנועה המאוחדת, הייתי בכיתה ב' ואמרתי להם שאני ב-ד' הייתי בשתי פעולות וכמובן שלא המשכתי כי מהר מאוד הלשינו עלי שאני בכיתה ב'
ואני נורא רציתי להיות בתנועה

דובושכ

New member
קן קרית חיים

בקיבוץ שלי יש חברות וחברים בוגרי קן קרית חיים (1960) הקן כבר הפך אז לקן הנוער העובד. הם הקימו את האחזות אלמגור-1961 (היום כורזים).

נויקה

New member
סתם לידע כללי

הרבה מהמעפילים שהגיעו לארץ עשור וקצת לפני שכמה המדינה עלו על האוניות במסגרת של תנועות נוער: בני עקיבא, מכבי,גורדוניה, וביניהם גם הבונים. נעה (שלא יודעת להניח לעבודה גם כשהיא כבר אחריה)

wimpi

New member
חג שמח בני- התווספו עוד תקליטים

רוצה לדעת?... מתן

wimpi

New member
והתקליטים..

*הדודאים - סדרה 2 *עליזה קאשי - ריקודי עם *שושנה דמארי - שירים , בלדות ופזמונים מאת משה וילנסקי *להקת פקוד צפון - סדרה 2. עם השיר "הכל בגלל מסמר קטן".. *שמשון בר-נוי - שירים ישראלים *סלאח שבתי - פסקול *יוסף רוזנבלאט -(גדול חזני ישראל) פאר היצירות מבית הכנסת, אומנות החזן *שני קונילמל - פסקול *יוסף רוזנבלט - שיר המעלות *מצעד זמירות חסידי..הרב קרליבך, יהורם גאון, יפה ירקוני, גבי שדה... *רן ונמה - שירים ישראלים ו......"צ'רציל סבסטיאן באך" : התזמורת הפילרמונית הישראלית עם הצ'רצ'לים ביצירות של באך!!!!! מדהים....תקליט "10", לא מוצא את השנה. ואצלך? מתן

wimpi

New member
סאלח שבתי

מצטער..הוא לא בר החלפה עקב היותו יחיד ומיוחד ...מתנצל מתן

בּני

New member
צ'רצ'ילים ../images/Emo99.gif

אצלי יותר צנוע
* שירי המלחמה והנצחון. * זר כוכבים 2. * אריק לביא שר לאוגדת הפלדה! ועוד כל מיני. אגב, מעניין אותך "מקהלת הילדים על שם צדיקוב, בניצוחו של יצחק גרציאני"?

wimpi

New member
מצטער....גם הפעם

לא נורא...יש בך מן הנחישות...

רוזן71

New member
בני, חג שמח.

בס"ד. הגדת הבונים יכולה לעניין אותי. האם יש שינוי בנוסח בהגדה השניה? אם כן גם היא מעניינת אותי. רוזן.

wimpi

New member
חידה שקשורה...

מי יודע מהיכן התמונה לקוחה...

python 4

New member
זה לא שלושת החכמים שבאים לברך

את מריה? הם הלכו בעקבות הכוכב שהאיר להם את הדרך. מה זה קשור? ובמה זכיתי?

python 4

New member
*כשישו נולד

הם באו לברך את ישו, ונשארו לעשות את הסדר אצל מריה ויוסף. אגב היום קראתי בידיעות מאמר על האנטישמיות כיום ונכתב שם שהסעודה האחרונה, זו של ישו והשליחים שלו, היתה סדר פסח, וכידוע היה שם לחם. לחם בסדר פסח. אחרי זה הם מתפלאים למה צלבו אותו? הכותב גם התפעל מזה שישו עשה את הסדר עם חברים בירושלים ולא עם המשפחה.

python 4

New member
OK, *סתום שכמוני*

שלושת החכמים לא עשו את הסדר אצל מריה ויוסף, הם עזרו להם להדליק נר של חנוכה ואכלו סופגניות. תסלחו לי, אבל תיאולוגיה נוצרית בשלוש לפנות בוקר זה לא הצד החזק שלי.

למעלה