לגבי המפגש- חשוב...

Padme Amidala

New member
לגבי המפגש- חשוב... ../images/Emo41.gif

מאחר ולא קיבלתי אף תגובה להודעה הקודמת שלי (למרות שממש ביקשתי), כנראה שהמפגש לא יתקיים מחר. אם אתם בכל זאת בכל זאת רוצים אז תודיעו לי כאן, במסרים, או באיי סי קיו. לי אין בעיה להיפגש גם אם זה 3 אנשים, אבל בינתיים המפגש מבוטל. ננסה לסדר משהו לקראת החגים כשכולם יוכלו.

Padme Amidala

New member
תיקון חשוב!!!!

יש מפגש!!!! מחר, 10 בבוקר, קניון עזריאלי. לגבי מקום ספיציפי תפנו אליי במסרים או באיי סי קיו, שמספרו 106610800. אני ושירה נהיה שם, ונשמח אם יבואו עוד אנשים.

American Girl

New member
סורי....

אני לא יכולה בגלל כמה סיבות 1. פיגועים (יש לי אמא פרנואידית) 2. אין מי שיקח אותי

love amor

New member
חחחחח אם הייתי רואה את קודם

אולי הייתי באה..כי אין לי מה לעשות היום
אבל רק קמתי! 10 בבוקר?! ואי מתי ישנתן?

Padme Amidala

New member
היה ממש כיף ../images/Emo13.gif

הסתובבנו בעזריאלי, דיברנו, ראינו סרט, אכלנו... איזה צחוקים היה בקטעים עם משפחת המלוכה הבריטית!

Padme Amidala

New member
היינו אני ושירה...

וראינו את "מה שבחורה רוצה". חייבים לעשות מפגש של כל הפורום לקראת החגים!

אוף איך רציתי לבוא../images/Emo10.gif

אבל המחשב התקלקל לי ביום שלישי אז לא ידעתי
לא נורא בסוכות נעשה משהו כל הפורום... שמחה שנהנתן

love amor

New member
חחחח

איזה מצחיק זה נשמע מפגש פורום של 2 ילדים
טוב לא נורא זה לא היה מאורגן..במפגש הבא יהיו יותר!(אני מקווה..חח)

shiray

New member
עדיף מלבטל

בגלל שרוב הפורום החליט להתעלם לגמרי מכל ההודעות.... דניאל באמת מזה באסה שהמחשב שלך התקלקל כי חשבנו מה לעשות ובסוף כדי שחס וחלילה לא תפסידי כי לא תדעי איפה אנחנו ניפגש והכל נעמה נתנה לך את המספר פלאפון שלה והכל.... באסה שלא החלפנו מספרים אז לא הייתה לנו דרך להגיד לך הכל ולך לא היה איך להגיב לנו... בכל אופן היה שיא הכיף ואין לי חשק להתחיל פה שום מריבה או משהו אבל רק נשאר לי להגיד למי שהתעלם באלגנטיות מההודעות שהועברו כאן לגבי המפגש, שרק אתם הפסדתם.

לפחות עכשיו יש לי את המס' של נעמה

אז פעם הבאה זה לא יקרה... (ותהיה פעם הבאה
)

shiray

New member
חחחח

גם נכון.... ונקווה שיהיה עוד מפגש כי הפעם הרוב ממש לא הגיב למרות שהוא נכנס לפורום כבר שהיו על המפגש הודעות... ואם לקראת החגים עוד פעם רק אנחנו (נעמה, אני ואת כי יהיה לך את הפלאפון של נעמה) נוכל אז כבר חבל להתחיל לארגן דברים פשוט נקבע בין שלושתינו או משהו סתם להיפגש איפשהו... כבר פאדיחה לקרוא לכזה דבר מפגש פורום...

באמת פאדיחה../images/Emo4.gif

בתקווה שהמחשב שלי יהיה טוב וימשיך לעבוד ואז אני אוכל לקבוע דרך המחשב וזהו...

למעלה