לגבי המופע

zook0

New member
לגבי המופע

שלום לכם אוהבי פפ יקרים כמה שאלות: יהיה עוד אפשר לקנות כרטיסים בעוד שבוע? יהיה אפשר להפקיד נשק איפשהו? עד איזה שעה אפשר להכנס? זה נכון שרוג'ר שר את סט דה קונטרולס...? יש מצב לעוד שיר מהתקופות הטובות? נכון שאתם לא יכולים לחכות כבר?

The Walrus

New member
הוא אכן שר את השיר שציינת

אני לא יציין מה הוא כי זה ספוילר. אין עוד שירים מה'תקופות הטובות'. למה שתביא לשם נשק? תשאיר בבית. כנראה שיהיה אפשר לקנות כרטיסים אבל למה להמר? תקנה היום. מצטער על חוסר הסדר של התשובה.

The Walrus

New member
אגב, (ספויילר)

סט דה קונטרולס הוא השיר היחיד שאותו ווטרס מבצע בצורה שונה, נותן לו פרשנות חדשה לגמרי: גירסה מלאה בדיסטורשן. אני דווקא די אהבתי את הסולו גיטרה של סנואי ווייט. תוכל להתרשם מהעיבוד (ומקולו של ווטרס) כאן: http://www.youtube.com/watch?v=qzp7rosTETI תחת הכותרת "Explore More Videos" תוכל לשמוע שירים נוספים מההופעה.

Perfect sense

New member
וואו איזה יופי.

וואו כל-כך התלהבתי. דיסטורשן

zook0

New member
מה לעשות

אני חייל קרבי רק שבוע הבא אני אדע אם אני מגיע ובכל מקרה אני לא אספיק לעבור בבית

Inis mor

New member
את הנושא של הפקדת הנשק-

אפשר לברר דרך משרד ההפקה או אולי אפילו במשרדי הכרטיסים כי אני מניחה שהם מקבלים את המידע הזה לגבי ההופעה. אני נוטה לחשוב שלא אז תנסה איזו קומבינה אולי להשאיר את הנשק בבסיס רק להפעם או משהו-הרבה זמן לא הייתי בצבא אז אני לא זוכרת איך זה עובד אני רק זוכרת שאפשר לעשות את זה
. לגבי הכרטיסים-חברתי רכשה את הכרטיס ביום חמישי ולפי מה שנאמר לה יש מספיק ויהיו גם ביום ההופעה...אבל...מכיוון שהגאון שאחראי על פרסום ההופעה התחיל לתת פול גז רק בשבועות האחרונים,אין לדעת. אז אני ממליצה מקרב לב לא לדחות ולרכוש עד סוף השבוע הזה. סתם...שיהיה לך ראש שקט. אה...ותהנה כמובן!!!

למעלה