לגבי הכרטיסים

DROR MJ

New member
לגבי הכרטיסים

הזמנתי כרטיסים מקרטל או קסטל או איך שלא קוראים להם בכל אופן השאלה אם זה משנה אם אני אקח את הכרטיסים עכשיו או עוד חודשיים? יהיו הבדלים כלשהם בנוגע להופעה או לכרטיס?

advasoly

New member
לא נראה לי, אבל ממולץ שיהיה ביד שלך

עכשיו ותשמור את זה במקום שתזכור אצלך בבית. חבל סתם לשים את זה אצלם... על איזה הבדלים אתה מדבר? לא נראה לי שיהיו הבדלים לגביי ההופעה, הריי שילמת לדפש מוד לא למשהו אחר.. חחחח לגביי כרטיס אין ממש מה לשנות, הריי מה שכתוב עליו זה רק מס' השער דרכו נכנסים ובמתחם נמצאים איפה שרוצים.

steelwater

New member
כן?

אין כרטיסים יקרים יותר ויקרים פחות ולפי זה המיקום? אתה יכול להיות איפה שאתה רוצה? גם מקדימה? ומה זה משנה אז השער שנכנסים דרכו? סליחה על כל השאלות! חחח

כרגע המחיר הוא 330

הוא צפוי לעלות אך לא ידוע לכמה ומתי. מן הסתם מי שקנה כרטיס של 330 ש"ח ולא בא לקחת אותו באותו רגע, הכרטיס עדיין יהיה שמור לו במעטפה ולכן אין סיבה שהוא ישלם את המחיר החדש כי הוא קנה לפני עליית המחירים ולכן עליית המחירים לא תחול לגביו... אבל כמובן שעדיף לקחת את הכרטיס בסמוך לקניה ולשמור אותו במקום ידוע ובטוח...

פימפי

New member
אני לא חושב שהמחיר יעלה

לקראת מועד ההופעה יצוצו אני מאמין גופים (הזכירו כבר את אוראנג' אני חושב) שימכרו כרטיסים במחיר מוזל. כמו שתמיד קורה... וצריכים לזכור שהקיבולת של המקום גדולה בהרבה ממספר האנשים שיגיעו, מה שאני אומר זה שהם יהיו רחוקים מלמכור את כל הכרטיסים, 100 אלף זה ה-ר-ב-ה אני מתכוון לקנות מאוחר יותר

steelwater

New member
כסף

האמת, אם הכרטיס היה עולה 200 אז היו באים הרבה יותר! הרבה אנשים היו אומרים, למה לא? זה רק 200 ש"ל. למה לא נראה הופעה של להקה גדולה מחו"ל? ואז יכולים להתווסף עוד הרבה מעריצים לדפש מוד... כשכרטיס עולה 330 אז לא יהיו הרבה אנשים שסתם יגיעו בשביל הכיף. יבואו בעיקר המעריצים המושבעים. אני עוד לא מעריצה מושבעת, אבל זה גם ההתרגשות בהופעה מחו"ל, אף פעם לא הייתי בהופעה של אמן מחו"ל(לפחות כזה שאני מכירה), וגם בגלל שאני לא רוצה שאם אחרי זה אני אוהב אותם אז אני אתחרט שלא הלכתי.

steelwater

New member
למרות

שעוד לא בטוח שאני אלך, אבל אני מקווה שכן ושיהיה הרבה כיף ומדהים.

פימפי

New member
אני גם חושב בכיוון שלך...

ובאמת אלה שקנו כבר כרטיסים יודעים שהם לא מוכנים לפספס את זה... נחכה ונראה, אני חושב שהמחיר כן ירד, במקרה הגרוע אני יצטרך להוסיף עוד כסף.

Ice machinE

New member
אין שום הבדל בשערים שמהם נכנסים

השערים הם להקל את הלחץ של כמות האנשים שמגיעים להופעה. תאר לעצמך 25 אלף איש נכנסים בריצת אמוק דרך שער אחד (מישהו דיבר פה על "ערד 2"?) אז חילקו את הכניסה לפארק למספר שערים שדרכם אפשר לדלל את כמות האנשים שנכנסים בבת אחת.

למעלה