לגבי הכוריאוגרפיה

נינייה

New member
לגבי הכוריאוגרפיה

יש לי תחושה שהשנה הכוריאוגרפיה לא היתה, עד כה, טובה כמו בשנה שעברה. באופן אישי אני פחות אוהבת את הריקודים שעוז מורג עושה. אביב בן ישי לא רע בכלל, היו לו כמה ריקודים יפים. והמקום הראשון לכוריאוגרפיה הכי יפה שהיתה עד עכשיו העונה מגיע ללאה ינאי שעשתה את הריקוד המושלם הניאו-קלאסי לעומרי ומאיה. מושלם. מה דעתכם?

galush2222

New member
מסכימה...

הכוריאוגרפיה פחות טובה משנה שעברה.... אבל אני דווקא די אוהבת את עוז מורג... אבל יש לי עוד משו שנורא מציק לי בעניין הזה... השופטים תמיד אומרים שהיה יותר משחק מריקוד- ושלא היה בקושי ריקוד! זה אשמתם של הרקדנים!? זאת הכוריאוגרפיה!!! אז למה הם מעירים על זה כל הזמן? אם זה מפריע להם שיפטרו את הכוראוגרפים! זה לא שהרקדנים עצמם בונים את הריקוד ואומרים להם שזה חרא כוריאוגרפיה והם לא רוקדים בכלל.... הם מבצעים את הכוריאוגרפיה וזאת לא אשמתם אם זה יותר ריקוד או יותר משחק!! זו דעתייי |חפירה|

coral lopilato

New member
מסכימה כ"כ עם שתיכן

באמת הכוריאוגרפיה ירדה השנה... ולגבי השופטים- את כ"כ צודקת,הרקדנים רק מבצעים את הכוריאוגרפיה שמוטלת עליהם! זה התחיל להיותממש מעצבן-זה אשמתם שאת הכוריאוגרפיה הזו הם צריכים לבצע? הרבה זמן רציתי לכתוב פשוט כל הזמן שכחתי-מעולהה שהזכרת את זה:)

coral lopilato

New member
חחח

רשמתי הכל בשפה כזו יפה..כפרעליי

belle24

New member
מסכימה עם שלושתיכן ../images/Emo9.gif

הריקוד הניאו-קלאסי של עמרי ומאיה היה מדהים!!!

HaRRys GirLL

New member
חצי מסכימה חצי לא

אני דווקא ממש ממש התרשמתי לטובה מחלק מהריקודים, אביב בן ישי עושה עבודה טובה והריקודים של עוז גם! הריקוד של ירדן ותום? את אומרת שזה לא היה מדהים? והיו עוד.. אבל , יש כמה ריקודים שפתאום פשוט ..אין בהםם ריקוד. כמו בתוכנית האחרונה הריקוד של יוליה ואנטון. אנטון לא רקד שם בכלל, ויוליה התסתובבה עליו קצת ורקדה טיפה יותר אבל גם לא. אז השופטים באמת לא יכול להעמיד אותם להדחה כי הם בצעו את הכאוגרפיה שהייתתה כמו שצריך אבל זה מעצבן שאנטון בעצם לא עשה שום דבר *כמעט* חוץ מלהרים את יוליה והוא מקבל על זה חסינות.

נינייה

New member
לגבי עוז מורג

אני לא אומרת שאף ריקוד שלו לא יפה. היו לו כמה יציאות יפות. באופן כללי אני פחות אוהבת את הריקודים שהוא עושה יחסית לשאר הכוריאוגרפים. אבל זו דעתי בלבד.

galush2222

New member
בקשר לחלק מהריקודים את צודקת..אבל

גם נכון שהכוראוגרפים צריכים להתאים את הכוראוגרפיה לרקדן, כמו שעשו לגיתית ווובה ושמו שם המון משחק כי וובה יודע לשחק טוב... וכן יש המון ריקודים מהממים כמו המודרני של תום וירדן שהיה מושלם לפי דעתי, של לוטם (או שזה היה איתי?)וירדן היה נורא יפה, של עומרי ומאיה, ובטוח יש עוד כמה שאני לא זוכרת... אבל אני עדיין חושבת שהם לא צריכים לתת ביקורת כמו "לא היה פה ריקוד" תאשימו את הכוראוגרף!

HaRRys GirLL

New member
נכון בזה את צודקת!

כמו שזה לא פייר שכשלא היה ריקוד הם מקבלים חסינות (אהמ יוליה ואנטון)@#$

Woogyman

New member
גם אני שמתי לב... ../images/Emo110.gif

הריקודים פחות מרשימים משנה שעברה, יש הרבה פחות דברים שגורמים לי לומר וואו. הריקוד היחיד שממש אהבתי עד עכשיו היה הרוקנרול שוובה וירדן עשו עם המוזיקה של אלביס. היה פשוט מושלם לדעתי, והשופטים כנראה עיוורים.

Pirate Captain

New member
הכוריאוגרפיה במקרה של נולד לרקוד

מעידה על הרקדנים בהחלט הכוריאוגרפים לדעתי בונים את הריקוד בחזרה עם הרקדנים שיש להם ואיתם בונים את הריקוד לדוגמא רואים שבכל ריקוד בכל סגנון לכל רקדן יש כמה תנועות שמלוות אותו לכל הריקודים למשל...יוליה חייבים להשתמש עם הגמישות חחח ותום שהוא הולך כזה אחורה ולמשל בריקוד המודרני הוא וירדן הם רקדו את זה מושלם ואני בטוח שבזמן הכוריאוגרפיה הרקדנים עצמם העבירו את הכוריאוגרפיה לרמה אחרת ולא הכוריאוגככככרפיה מסקנה הרקדנים הם במידה מסויימת משפיעים על הכוריאוגרפיה... עבודה עם הכוריאגרף גם מעידה אםרקדן הוא טוב או לא

למעלה