לגבי הזימונים

לגבי הזימונים

היי,
כל מי שקיבל זימון למבחן הממוחשב קיבל על כך גם הודעה טלפונית? או להמתין לדואר בסבלנות? :)

עיכר

New member
גם הודעה טלפונית

אבל הכי חשוב זה להסתכל באתר המידע האישי כי המקום הראשון שבו הזימון מתעדכן הוא במידע האישי אם זה לא מופיע שם הייתי ממליץ להתקשר למדור רישום

דיברתי איתם בטלפון ואין תשובה..

והתשובה שקיבלתי היא שאין להם תשובה ולחכות... יש עוד מישהו עם תואר אקדמי שעוד לא קיבל זימונים לממוחשב?
תודה :)

עיכר

New member
יש לך תואר אקדמי מלא?

יש לך תואר אקדמי מלא או לימודים חלקיים? והאם יש לך ציונים נמוכים או נכשלים כשלהם?

תואר מלא... מסיימת עכשיו סמסטר אחרון

יש לי שם ציון אחד נמוך (לא נכשל) ששיפרתי עכשיו. ואני לא יודעת אם לשלוח להם את הגיליון ציונים החדש כי איו לי מושג אם זה עוד רלוונטי או שהוועדה כבר התכנסה. בעיקרון ממוצע 89 שעם התיקון ציון הפך עכשיו ל90... בטלפון אמרתי את כל זה ולא ידעו להגיד לי אם זה רלוונטי לשלוח גיליון חדש.
עזרה מישהו?
תודה :)

עיכר

New member
אז כנראה שכל שנותר הוא להמתין

בעיקרון אנשים עם לימודים אקדמיים כבר קיבלו זימונים אבל יכול להיות שעדין לא כולם וממוצע 89 לא נראה לי ממוצע שבגללו לא תקבלי זימון כך שלדעתי תחכי כמה ימים ואם לא יגיע תתקשרי ותדרשי תשובות, בכל מקרה יש עוד קצת זמן עד המועדים של המבחן ההמוחשב, שני המועדים האחרונים הם ב1.6 וב2.6 אז אל דאגה יש לך זמן עד אז לטפל בזה.
בהצלחה

השאלה אם שווה לשלוח גיליון מתוקן...

כי לפי הידיעון שלהם ממוצע 90 כבר נחשב מצטיין... או שהוועדה כבר התקיימה. האם זה בכלל רלוונטי להמשך המיונים אחרי המבחן הממוחשב?
והמון תודה!!

tamirr33

New member
גם לי לא שלחו ויש לי..

היי, גם לי טרם שלחו זימון, לא התעדכן באתר וגם לא קיבלתי טלפון. זאת כאשר יש לי ממוצע אקדמי (תואר מלא) של 95.
אז כנראה צריך לחכות לימים הקרובים..
אשמח לעדכון אם יהיה שינוי במצבך.
בהצלחה!

עיכר

New member
תשובה בפנים

ממוצע 90 כמצטיין עוזר רק אם לא עמדת בסכם פסיכומטרי בגרויות שלהם ואז הם מאפשרים למספר מצומצם של אנשים עם ממוצע 90 ב3 סמסטרים להיות מזומנים למבחן ממוחשב למרות שלא עמדו בסכם. אם את עומדת בסכם זה לא משנה והוועדה דנה בציונים שלך ומחליטה אם לזמן אותך או לא, אני משער לעצמי שבבחינתם ממוצע 89 או 90 זה לא ממש משנה ואני מכיר לא מעט אנשים שקיבלו זימון עם ממוצע יותר נמוך מזה לכן לא נראה לי שזאת הסיבה. בכל מקרה אם את מזומנת למבחן הממוחשב אז אין שום טעם לשלוח את גיליון הציונים החדש כי ברגע שעוברים את המבחן הממוחשב כל מה שקובע הם הראיונות. לדעתי את תקבלי בימים הקרובים זימון ושוב אם לא תקבלי בימים הקרובים תדרשי מהם תשובה כי אולי משהו התפספס אצלם כי כל עוד הממוצע שלך הוא 89 ואת עוברת את הסכם אין שום סיבה שלא תזומני.

למעלה