לגבי האתר הרישמי

רון98

New member
לגבי האתר הרישמי

מה נסגר עם האתר? בתקופה שעמיר לקח הפסקה מהופעות האתר היה מתעדכן מפעם לפעם. מאז שהוא מופיע כלום לא עודכן. חבל. יש הרבה מה לעדכן: לגבי הדיסק שאמור לצאת בקרוב, רשימה מעודכנת יותר של הופעות, תמונות או וידאו מהופעות וכו'. אנחנו מחכים.

למנהלי האתר של עמיר:תעדכנו את האתר

עמיר הוא אחד הזמרים, בעצם ה-ז-מ-ר הפופולרי ביותר בישראל, כיאות למעמדו אודה למנהלי אתר האינטרנט שלו שיעדכנו את האתר, זה הקשר בין אוהבי המוזיקה של עמיר בניון לעמיר עצמו ואם זה לא מעודכן, אז מה כן ?????

מצטער מאוד בקשר לזה אבל..../images/Emo201.gif

לא שכחתי אתכם , לעולם לא... מצטער מאוד בקשר לעדכונים , אני מודע לזה שהאתר לא מעודכן בכלל וזאת מהסיבה שאני נמצא יותר מ 3 חודשים בארה"ב ולא מצאתי את הזמן לעדכן את האתר וזאת מכיוון שאני עד לא מזמן לא התמקמתי סופית ועברתי המון. כרגע אני ממוקם סופית והכל זורם יופי יופי , (למי שמעוניין אז אני בפלורידה
) אני מבטיח בימים הקרובים , עד יום שבת האתר יעודכן במלואו...:) (נ.ב - מי שמעוניין להיות שותף לעדכון האתר מוזמן לפנות אליי ) אתכם הסליחה אוהב אותכם...

גרציה פ

New member
אלעדו'ששש!! מה קורה איתך בן אדם??

וואלה ג'עגענו אליך, רק לחשוב שאתה מפספס כאן כל כך הרבה הופעות.... מקווה בכל ליבי שתצליח בדרכך, ורק אל תשכח, אוהבים אותך כאן.

אלעד......

קודם כל תהנה לך שם בשביל כולנו ותמסור ד"ש בפלורידה, אבל אם כבר מדברים על עדכון באתר, יש אפשרות להעביר לשם קישורים לשירים שלא מופיעים ע"ג דיסקים??? אם כן אני בטוחה שכולם ישמחו כמוני (אבל לא יותר ממני)

למעלה