צודקת
בואי אתן לך רק את המושג למה המשמעות של מאה אחוז.. בגלל שהבן אדם וגם אני הרבה, אומרים כל מיני משפטים.. כמו, אי אפשר, ובלתי אפשרי, שזה תלוי באחרים, ושלא הכל תלוי בנו.. על כל מיני ומיני דברים .. אבל אם החיים שלך, או של הילד שלך היו תלויים בזה שהדבר ההוא יעשה.. ויצליח! האם היית מצליחה? האם היית עושה -הכל- ? והאם המשמעות של -הכל-, משתנה פתאום שחושבים על זה ככה? אני לא אומר לחשוב כל הזמן מה הייתי עושה אם הילד שלי היה בסכנת חיים

ממש לא.. סתם לקחתי דוגמא קיצונית.. כי שם אפשר לראות אם אני רק אומר שזה לא תלוי בי, או שאני סתם מוותר לעצמי. ואת צודקת.. דברים לא תמיד מסתדרים כמו שאני רוצה, ואישית מתוך החיים שלי -> יותר מדי לא

יש לי הרבה הרבה סרטים בראש של איך אני רוצה שזה יהיה.. אבל למקומות האלה יש לי רעיון שאני מאוד אוהב שאני קורא לו, לאהוב את מה שמגיע כי הוא כנראה אפילו יותר טוב ממה שרציתי שיהיה, אפילו אם אני לא רואה את זה כרגע. בשטח.. אני לא יודע אם דברים שונים באמת, אבל מה ששונה בסופו של דבר, זאת ההסתכלות שלי, הרגשות שלי. ובמבט כללי על החיים שלי, בסופו של דבר אני לומד וגודל מהדברים הרבה יותר משהייתי אם הייתי מקבל כל הזמן את מה שאני רוצה. כאילו זה מתוכנן איפהשהו.. זה היה ריצ´ארד באך שאמר שהוא מאמין שבאיזהשהו מקום יושב המשיח שלו איי שם וצוחק לו על איך שהכל מתנהל בדיוק לפי התוכנית.