לגבי האירוח

שלמונזה

New member
לגבי האירוח ../images/Emo168.gif

אז קודם התאכזבתי פה מותיקי הפורום 90% מהאנשים בפורום לא היו בצ'אט חבל
די ציפיתי ממכם שתבואו לראות ולעודד בכל מקרה האירוח יעלה בימים הקרובים לצפייה ברשת אני אתן לינק לאירוח יהיה שמח. דבר שני: לפני האירוח ערן התעניין כמה זמן יהיה האירוח החי כשנענה בתשובה של חצי שעה הוא גם ידע מראש שזה לא יספיק לענות כל השאלות, והציע מיוזמתו להכנס שוב לפורום ולענות בכתב על השאלות שלא נענו. אני מקווה מאוד שזה יתבצע, ככה שמי שמתאכזב שערן לא ענה לו זה לא היה מרע לב, המנחה בחר את השאלות, ואני מקווה שבכל מקרה תקבלו את התשובות שחיכיתם להם. מה אני אגיד לכם? אני נורא נהניתי מהאירוח, לדעתי היה ממש כיף וקצר מידי. לגבי השאלות מהצ'אט שלא נענו, עמכם הסליחה
העברנו את השאלות למנחה אבל נגמר הזמן והיו צריכים לסגור את השידור.

1Reebok

New member
נהדר! ../images/Emo13.gif

איזה חברה'מן. לא יכול לחכות שהאירוח יעלה לצפייה. כמה זמן זה לוקח בד"כ?

mehashefa

New member
צ'אט????

אני צפיתי באירוח ולא ראיתי שום צ'אט. למעלה הייתה לי משבצת שבה ראו את ערן והמנחה. ולמטה היתה לי משבצת גדולה כתומה שבה היה כתוב תפוז אנשים. לא ראיתי שום צ'אט... איזה בעסה.. מה היה בצ'אט בכלל?? ואני ממש מקווה שערן יענה על השאלות שכתבתי בשירשור ההודעות...

פומפיה

New member
לגבי האירוח

את ערן היה נעים לשמוע מדבר (המילים שלו תמיד נשמעות כמו שירה..), אבל האירוח היה פשוט (אסקיוז מיי פרנץ') נורא: - יהיה הרבה יותר טוב אם המנחה ייצמד לטקסטים של הכותבים. במיוחד כש.. הוא לא יודע לשאול שאלות. יהיה עוד יותר נחמד אם תהיה לו תקשורת בין אישית קצת יותר טובה. במילים אחרות, יהיה הרבה יותר טוב אם המנחה יוחלף. - כדי לתת תחושה קצת יותר טובה ל"אורחים": 1. נהוג להקריא את השאלות לפי סדר הכתיבה שלהן. 2. כשהשאלה הראשונה שנשאלת היא זו של המשתמשת בכחול ולאחר מכן - של המשתמש באדום, זה לא כ"כ משאיר תחושה טובה ל"אורחים". כדי להביא לכאן אנשים (ולהשאיר אותם), אולי כדאי במקום לתקוף, להפנים את הביקורת ולהבין מה התפקיד של מנהלת. מה שעשיתם אתמול - זו בדיוק הדרך להבריח גולשים. - בעיניי אירוח בכתב עשוי להיות הרבה יותר מוצלח מאירוח מצולם... התחושה שלי היא שאירוחים בכתב גם יותר פופולריים. - כדאי לפרסם את האירוח להבא בעיתוי מוקדם יותר. - בזמן אירוח בפורום שאת מנהלת, כדאי שתהיי זמינה... - את צריכה להבין את הטענות שהושמעו כאן. כשאני יושבת מול המסך, כשאני מאוד עסוקה, אחרי שהוזמנתי לפורום להעלות שאלה (ואני מניחה שאם מזמינים אותי לפורום, אני גם אזכה להתייחסות), והמנחה אפילו לא מזכיר את השאלה על בדל שפתיו, זה לא נעים. באנדרסטייטמנט. - אני יודעת שהעליתי שאלה לא קלה, ואם ערן לא היה מעוניין לענות - זכותו. גם זו אמירה.. אבל אתם, אל תחליטו בשבילו.

לצערי לא יכולתי להכנס

בגלל האקטיב איקס המעפן הזה שאין לי מושג מה זה בכלל, אבל האקספלורר איים לקרוס (אשכרה קיבלתי הודעה the internet will crush in 10 seconds) אז פחדתי, אני אצפה בשידור החוזר, מחר באחד וחצי בצהרים

למעלה