לגבי דנה רישפי -

לגבי דנה רישפי -

אם במקרה, מישהו נתקל מאיזושהיא סיבה בבלוג הזה http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=103154&year=2007&month=5 אבקשכם שלא להתייחס אליו. מדובר בשקרן פתולוגי. שאין שום בסיס על הנתונים שמסר שם על דנה. ואין שום דבר מאחורי המילים. הערכה שלי - שכרגיל, הדברים הנ"ל נכתבו על מנת למשוך תשומת לב. כך שאם משפחתה של דנה, במקרה נתקלת בבלוג הזה. הסירו דאגה מליבכם. אמנם הייתה לדנה הכירות וירטואלית מסויימת עם הבחור. לפני כ3 שנים. אך ההכירות הייתה וירטואלית בלבד. והוא לא הכיר אותה בפאב כפי שהוא מצויין, אלה דרך האיי סי קיו. שנשמע עליה רק בשורות טובות

Hawkgirl

New member
אמממ... ומאיפה הביטחון שהוא לא דובר אמת?

אני גם כן לא מאמינה למה שהוא כתב, אבל מאיפה אתה בטוח שמה שהוא כתב זו לא אמת?

אם תקראי את תחילת הבלוג של הבחור

תדעי שמדובר פה בבחור שסבל טראומות ילדות קשות (שעל זה אני יודע שהוא לא משקר...) ואפילו יש בפורום מישהי שלמדה איתו בכיתה בעבר. כשהוא היה בתיכון. אז היא הכירה אותו ממש מקרוב, ויודעת שאין ממה להתרגש.... אין ממה לחשוש ממנו. הוא לא מסוכן או משהו...ובסה"כ סה"כ הוא בן אדם טוב רק לא להתייחס למה שהוא מפרסם שם על דנה. ככל הנראה זאת עוד דרך שלו לנסות להשיג תשומת לב מאנשים חדשים.. ואם קוראים את מה שהוא כתב ממש לעומק - אפשר להבין בקלות שמדובר במשהו לא הגיוני. שכן - דנה טסה לארה"ב רק בשנה האחרונה - ולא לפני 4 שנים.

mikeys barking

New member
../images/Emo6.gif

הוא לא מסוכן או משהו...ובסה"כ סה"כ הוא בן אדם טוב?? שזה לא שהיא התכוונה להעלות אותו על המוקד XD ~סליחה על החוסר טאקט, הייתי חייבת להגיב X:~

חחחח - זה ברור

הסיבה שכתבתי את זה. זה בגלל התגובה שלה עם כל סימניה שאלה וסמני הקריאה. כאילו "אוי ואבוי מה הוא עשה"

../images/Emo207.gif(אם במקרה הזה זה בסדר)

ביום שבת(אתמול),כשהייתי אצל סבתא שלי ראיתי בעיתון 7 ימים כתבה על דנה אז במקרים כאלה,אם אתם נתקלים בכתבות,עניינים,חדשות ועוד,דבר הכי קטן ספרו,כי אני,כמו שאר החברים פה(לא בה''פ בשבילי,אלא בפורום),גם דואג לדנה וצפה שהיא תחזור בריאה ושלמה
.

ellapr41

New member
אמממ...

זה מה שעשינו עד עכשיו...כמו שאייל חשד בקשר לתמונות, וכל הקטע המוזר עם משתמש שלה... וגם על הכתבה דיברנו כאן, אז אני לא ממש מבינה על מה עוד יש לספר..

למעלה