לגבי ברצלונה מחר,

cchaoss

New member
לגבי ברצלונה מחר,

הסגל של ברצלונה למחר מהאתר הרשמי Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Oleguer, Gabri, Larsson, Ezquerro, Maxi, Rodri, Xavi, Belletti, Montañes, Sylvinho, Ludovic, Martos y Motta מה שאומר שרונאלדיניו, אטו, ג'ולי, ואן ברונקהוסט, דקו, מארקז ואדמילסון לא נסעו למשחק. שימו לס שבויקטור צ'נדלר היחס על סביליה כבר 1.73 למשל.. בקיצור, מי שרוצה להספיק להמר על זה- מוקדם מחר. אני שילבתי עם ויאריאל (סנטאנדר בסגל חסר מאוד ובילו את הימים לפני המשחקים בטיולים בעיקר) ובאיירן (דדי ואודי פירטו מספיק על המשחק הזה). באספניול לא נגעתי כי במידה ולה קורוניה תוביל לא תהיה לה מוטיבציה וכמו כן אלאבס וסוסיאדד מועדונים בקשרים טובים וסוסיאדד תילחם במשחק הזה. בהצלחה.

cchaoss

New member
תוספת לגבי אלאבס

לפי BA, שתי הקבוצות באסקיות ולכן סוסיאדד תלחם כדי להוציא נקודות מאספניול, בנוסף השמועות בספרד מדברות על כך שהנשיא של אלאבס הבטיח לכל שחקן של סוסיאדד 30 אלף יורו אם יצליחו לקחת נקודות מאספניול. בקיצור, לא פשוט מה שהולך שם..עדיף להתרחק.

כאוס בדיוק הטור ששלחתי אתמול

איך שיצאה התוכנייה...בסכום די גבוה... בהצלחה לשנינו..

galavr

New member
../images/Emo86.gifברצלונה - סגל למשחק../images/Emo86.gif

לקוח מאתר הבית של הקבוצה: רייקארד נוסע עם 17 שחקני סגל בלבד, שימו לב מי לא בסגל למשחק מול סביליה: מסי,רונלדיניו,אטו,גקו,פויול,מרקז,אדמילסון וג'יולי 17 השחקנים של רייקארד הם: Valdés, Jorquera, Iniesta, Van Bommel, Oleguer, Gabri, Larsson, Ezquerro, Maxi, Rodri, Xavi, Belletti, Montañes, Sylvinho, Ludovic, Martos and Motta. היחס בווינר הוא כרגע הגבוה בעולם (2.0)... בהצלחה!

A n t o n

New member
מסי גם ככה פצוע הרבה זמן ו.....

וג'ולי כמעט ולא משחק בהרכב הפותח, בלי אדמילסון גם הסתדרו יפה מאוד. רונאלדיניו, דקו ואטו זאת הבעיה...... במיוחג כשסביליה רוצה להגיע לאלופות. לא לגעת!

galavr

New member
ארבעה שחקני מילואים ושני שחקני

ברצלונה C בסגל... קשה לי לראות את בארסה מוציאה 3 נקודות... לקחתי 1 וגיביתי באיקס. היחס מפתה והסיכויים לא רעים בכלל...

galavr

New member
וכמובן בלי פויול ומרקז...

העבודה תהיה בהחלט לא קלה עבור בארסה...

soccerstand

New member
הרכבים סופיים לפי בטינג

http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?t=48184&start=25

תודה גל..כרגיל עבודת קודש :)

מסכים יש ערך ביחס על סביליה למרות שהמועצה הורידו את היחס.. למרות שיש לי חשש קטן מכך שהמחליפים של בארסה ירצו להוכיח מה הם שווים והם שווים הרבה...שחקנים כמו מקסי,גברי וכ.. אבל סביליה עם הלב והנשמה הביתיות והרצון להיות באלופות ועם שלושתרבע מהיכולת של הגביע לוקחת את המשחק הזה לדעתי..ותמיד טוב לגבות באיקס שמדובר בקבוצה כמו בארסה..

moronio

New member
ג'ולי משחק

כתוב בהרכבים "ludovic" וזהו ליודוביק ג'ולי

תודה כאוס..כמו שרשמתי לגל

כרגיל עושה עבודה נפלאה..וכמובן שההימור על סביליה ישלח וכמו שרשמתי בשירשור טורים יתכן שהטור שלי יהיה כמו שלך..רק שאני יגבה את סביליה...בהצלחה אחי...

למעלה