לגבי בלנדר

הילית111

New member
לגבי בלנדר

שלום לכולם שאלה לגבי הבלנדר-עוד לא קניתי למרות שהמליצו לי מאוד על בראון (600 ואט שראיתי במחיר של 440 שח וזה ככל הנראה אני אקנה למרות שהוא יקר למדי ) ובכל זאת שואלת אולי מישהו מכיר את המערבל מוט של קנדי? וזאת מכיון יש מבצע מאוד מאוד מושך בסופר גם בלנדר מוט וגם בלנדר ידני (שאני פחות צריכה אבל זה "בונוס " ) שניהם של קנדי במחיר מצחיק של 119 שח.. הבלנדר ידני זה דגם 355 והבלנדר מוט זה דגם 365 הצורך שלי בעיקר יהיה לאוכל טחון לתינוק האם הם באיכות סבירה או שזה לזרוק כסף לפח בבחינת "הזול עולה ביוקר "...(ולצערי היו לי כמה התנסויות כאלו עם מוצרים אחרים שרציתי לחסוך ובסוף גם זרקתי מה שקניתי וקניתי את הטוב..) תודה ושבוע מקסים

במיקס

הילית שלום, הבמיקס הינו 160 - 200 ואט, אולם הכח והעוצמה שלו לא נקבעים ע"י הואט שהוא צורך - ישנם מנועים של 600 ואף 800 ואט שמסובבים את הסכינים במהירויות של עד 6000 סיבובים לדקה. הבמיקס לעומת זאת צורך פחות חשמל אך מסובב את הסכינים במהירויות עצומות של 17,000 - 22,000 סיבובים לדקה וזה מה שקובע את איכות העבודה של הבלנדר. כל זאת בעקבות מנוע מיוחד שנקרא ac motor שאינו נעצר כשהוא בא במגע עם אוכל (התנגדות) כולל קרח ןמזונות קשים, מנוע שמיוצר ומפותח מזה מאז 1954 ע"י החברה בשוויץ שמיצרת אך ורק את המוצר הזה. גילוי נאות - הנני נציג חברת כרמל דיירקט המיבאת את המכשיר לארץ.

הילית111

New member
,תודה לצרכים שלי הבראון ב 170 שח מעולה

אני מרוצה ברמות עשיתי שיקים ומרקים וזה בלנדר מוט חזק ומעולה תודה

raya

Well-known member
מסכימה איתך.... ה- BAMIX שלי (או בשמו בעבר Zauberstab ESGE) נמצא אצלי כבר למעלה מ-40 שנים. היתרון הגדול שלו - 3 "סכינים" מתחלפים להכנת מאכלים שונים. המחיר - בשמים, אבל אני מתלבטת בכל זאת האם לקנות אחד חדש. הבעיה העיקרית שלי - לוודא שהסכינים נשארו באותו הקוטר, כך שאוכל לקנות את הפשוט עם סכין 1, ולהשתמש באלה שלי , כולל המטחנה לסוכר, שקדים, אגוזים וכדומה. רעיה

ebay

קניתי שם אחד חדש ב 400 ש"ח. שווה כל אגורה ואכן מגיע עם 3 להבים מתחלפים, שתי מהירויות. ו עד 20000 סלד. אחלה מכונה.

raya

Well-known member
בארץ עולה בסביבות 800₪ כמה עלה המשלוח? דרך אגב - יש לי את ספר המתכונים שצורף אז למכשיר. רעיה

לא שלחו

יש לי כתובת גם בחול אז פשוט אספתי שם. את ספר המתכונים שלהם תמצאי גם באתר החברה. לא ראיתי בו משהו מעניין.

raya

Well-known member
ספר המתכונים.... דווקא השתמשתי בו הרבה מאוד, במיוחד בהתחלה. מיונית, קרם תפוזים, עוגת לימון, עוגת גבינה ועוד מתכונים שונים. חבל- עד לפני כמה חודשים היתה לי גם כתובת בחו"ל. תודה על המידע. רעיה

במיקס

שלום רעיה, שמי עמיר ואני נציג של חברת כרמל דיירקט - אנחנו היבואנים הבלעדיים של במיקס בישראל. כפי שכבר נוכחת מהתגובות הנכתבו כאן ב- במיקס הינו באמת הבלנדר מוט הטוב בעולם !!! לשאלתך - אכן הסכינים החדשים הינם בקוטר שווה לישנים ואפשר להשתמש בהם גם במכשיאר החדש וגם בישן. לגבי המחיר, המחיר בארץ אינו בשמיים בהתחשב בביצועים ששום ! מכשיר אחר בשוק אינו מתקרב אליו ובכך שניתנים עליו 10 !!!! שניות אחריות ושירות כאן בארץ ! יתרה מכך, אנחנו גם מוכרים את הדגם המפואר והחזק של הבמיקס בחנות באג אשר בדיוטי פרי ושם המחיר הינו הנמוך בעולם !! את מוזמנת להתקשר אלי ע"מ לקבל הצעת מחיר אטרקטיבית והמלצות שונות לגבי המכשיר. 054-4659497

raya

Well-known member
יודעת שאתם הנציגים בארץ... אתקשר בהזדמנות. רעיה

IliAsh

New member
היי הילית
! לי יש בלנדר פשוט

שגם רכשתי בסופר לפני כחצי שנה והוא בסדר גמור, אבל אני לא משתמשת בו הרבה לכן זה לא קנה מידה. אני מאמינה שאם רוצים מוצר איכותי יש לשלם את המחיר המבוקש, אבל לא צריך לקנות את הכי יקר, בטוח יש בלנדרים במחירים סבירים יותר אי שם באמצע. חשוב גם ש"תנסי" את הבלנדר בחנות-האם הידית נוחה לאחיזה, האם פירוק/הרכבה פשוטים ונוחים וכו... שיהיה בהצלחה!

הילית111

New member
,תודה . קניתי בסוף את הבלנדר של בראון 300 ואט

ב 300 שח השתמשתי כבר חזק ומעולה

בהצלחה

בהצלחה הילית עם הבלנדר החדש שלך, את מוזמנת להכנס לאתר שלנו - carmeldirect.com ולראות מתכונים שאפשר להכין עם בלנדר מוט (אמנם ההדגמות הינן על במיקס אולם אפשר עם כל בלנדר ) וכמו כן לראות עוד מוצרים שיש לנו להציע.

למעלה